Alocatia cainilor este mai mare decat cea a copiilor; falimentele agentiilor imobiliare au crescut cu 33% fata de anul trecut; Zina Dumitrescu si Botezatu fac televiziune

Alocatia cainilor, mai mare decat cea a copiilor. "Un copil primeste de la stat o alocatie lunara de 40 de lei, in timp ce pentru un maidanez autoritatile cheltuiesc intre 400 si 750 de lei. Locuitorii de la oras platesc lunar bani grei pentru strangerea cainilor vagabonzi. Primariile ii irosesc, fara ca problema sa fie rezolvata", titreaza Adevarul.

Aproximativ 450.000 de studenti, obligati sa plece acasa pentru a vota."Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a transmis presedintelui Traian Basescu, premierului Calin Popescu Tariceanu si presedinţilor celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare deschisa prin care reclama faptul ca studentilor le este "barata sansa" de a vota", scrie Curentul.

Falimentele agentiilor imobiliare au crescut cu 33% fata de anul trecut."Lipsa tranzactiilor si accesul din ce in ce mai greu la creditele ipotecare din cauza dobanzilor foarte mari au lovit din plin in agentiile imobiliare. Unele se mentin pe linia de plutire renuntand la o parte din angajati, altele sunt nevoite sa tragă obloanele", scrie Gandul.

Candidatii din noiembrie si-au facut publice averile. "Capitala este dominata de milionari in euro si artisti cu datorii la banci.Introducerea sistemului uninominal pare sa-i fi incurajat pe oamenii cu dare de mana sa faca pasul catre politica. Cel putin in Bucuresti, unde cei mai multi dintre candidati se lauda cu averi impresionante", scrie Cotidianul.

McCain, tras in jos de Sarah Palin. "Candidatul republican la prezidentialele americane scade in sondaje din cauza gafelor coechipierei sale.Dezvaluirile privind costisitoarea sa garderoba, care a costat Partidul Republican 150.000 de dolari, si descrierea eronata a atributiilor vicepresedintelui SUA, despre care a spus ca este si presedintele Senatului, plus gafele precedente, au transformat-o pe Sarah Palin intr-o povara pentru John McCain", informeaza Evenimentul Zilei.

Noul antrenor al Stelei, amenintat deja de patron. "Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei de fotbal Steaua. El preia postul de la Marius Lacatus care a demisionat după infrangerea, 3-5 cu Olimpique Lyon din Champions League. Interesant este ca noul antrenor al echipei Steaua a fost anuntat pe blogul personal al lui Gigi Becali, vestea venind de la... „Butonista sefa”, informeaza Gandul.

Teatrul necenzurat aduce multa vulgaritate pe scenele din Romania."Comunismul a insemnat cenzura. Cu totii stim acest lucru, fie ca am trait în perioada regimului sau nu. A spune ca deseori creatiile artistice erau controlate in permanenta de regim, ca dramaturgia trebuia si ea sa se alinieze ideilor pe care partidul încerca sa le inoculeze populatiei, ca actorii erau nevoiti sa asculte ordinele de partid nu reprezinta nimic nou", scrie Gardianul.

Zina si Botezatu fac televiziune. "Creatorii de moda Zina Dumitrescu si Catalin Botezatu fac parte din Comitetul Director al postului Fashion TV Romania, care a primit ieri licenta audiovizuala prin satelit, din partea Consiliului National al Audiovizualului (CNA)", scrie Evenimentul Zilei.

Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 18 Iulie
EURO = 4.6572 lei | DOLAR = 3.9685 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours