Ministerul Sanatatii stabileste ce bolnavi trebuie lasati sa moara;romanii vor putea divorta in stil european;ZeList face topul celor mai comentate vedete din blogosfera

Costurile uriase de la Terapie Intensiva duc la trierea pacientilor."Ministerul Sanatatii a stabilit, intr-un proiect de ordin, criteriile de acceptare a bolnavilor in sectiile de Terapie Intensiva. Potrivit prevederilor actului normativ, bolnavii aflati in faze terminale, cei cu sanse mici de supravietuire si pacientii la care nu exista speranta de recuperare a unei calitati a vietii acceptabile nu vor fi primiti in sectiile ATI", informeaza Gandul.

Romanii vor putea divorta in stil european. "Tribunalele din UE vor aplica aceleasi proceduri de divort, indiferent de tara de origine a celor doi soti. Noua masura care se aplica partial in UE da posibilitatea alegerii tribunalului si a tarii in care sa se desfasoare procesul.552 de deputati europeni s-au exprimat „pentru“,  89 „impotriva“ si 35 s-au abtinut la adoptarea raportului deputatei germane Evelyne Gebhardt la Strasbourg", informeaza Adevarul.

Guvernul intarzie cu bugetul pe 2009."Ministrii au analizat ieri proiectia bugetara pentru anul viitor, insa fara sa o si aprobe. Documentul va fi votat saptamana viitoare.Dupa ce a intarziat mai bine de 10 zile cu trimiterea bugetului pe anul viitor catre parlament, guvernul a decis sa amane cu inca o saptamana aprobarea proiectului", informeaza Evenimentul Zilei.

Lavinia Sandru va contesta decizia BEC. "Birourile Electorale de Circumscriptie au respins ieri candidaturile lui Gheorghe Radulescu, Lavinia Sandru si Nicolae Mischie. Daca in primele doua cazuri candidaturile au fost respinse pentru nerespectarea legii in sensul ca nu au fost depuse patru exemplare originale de pe listele de sustinatori, in cazul lui Mischie situatia este diferita", scrie Ziua.

Al-Qaida il sustine pe John McCain. „Al-Qaida il va sprijini pe John McCain in alegeri”, a confirmat pe un site o grupare apropiata de reteaua teroristului Osama bin Laden, al carui mesaj a fost tradus si dat publicitatii de catre SITE Intelligence Group, un institut care monitorizeaza prezenta online a teroristilor", titreaza Gandul.

Primavara europeana a CFR-ului a intrat in ceata. "Invinsi aseara, in Franta, de Bordeaux, un adversar accesibil, campionii Romaniei si-au micsorat sansele de calificare in „optimile“ Ligii Campionilor. Echipa CFR Cluj a pierdut meciul disputat aseara, in deplasare, cu Bordeaux, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, si priveste ingrijorata spre viitor", scrie Evenimentul Zilei.

Concerte jazz de 5 stele la Bucuresti."Concerte Chick Corea, John McLaughlin, Dianne Reeves si Al Jarreau, de azi la Bucuresti. Festivalul Bucharest Masters of Jazz incepe in seara aceasta cu spectacolul sustinut de Al Jarreau la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00", scrie Adevarul.

Buzdugan, printre cele mai comentate vedete in blogosfera."Andreea Esca, Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Victor Ciutacu si Stelian Tanase sunt cele mai comentate vedete media pe blogurile autohtone. Acest top a fost realizat de ZeList.ro in functie de vizibilitatea vedetelor pe bloguri in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008 si este structurat pe cinci categorii: realizatori emisiuni informative, realizatori de show-uri de divertisment, jurnalisti radio, presa scrisa si realizatori talk-show-uri social-politice", scrie Curentul.

Publicat Joi, 23 Octombrie 2008 - 08:16
Cuvinte cheie: Terapie Intensiva, pacienti, triere, divort european, Lavinia Sandru, BEC, Al-Qaida, CFR, infrangere, concert jazz, Buzdugan, ZeList | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 23 Mai
EURO = 4.6292 lei | DOLAR = 3.9502 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours