Portabilitatea ar putea schimba "harta" telefoniei; infiintarea CEN scoate in strada energeticienii; Brenciu nu se vinde TVR-ului pentru mai putin de 30 mii euro

Portabilitatea ar putea schimba „harta“ telefoniei."Posibilitatea mutarii numarului de telefon in alta retea va creste competitivitatea in piata si va duce la reducerea diferentelor dintre ofertele operatorilor, a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC), Dorin Liviu Nistoran.In Romania, orice utilizator poate, incepand de ieri, sa treaca la un alt operator de telefonie mobila pastrandu-si numarul. Mai mult, baza de clienti a operatorilor din Romania este foarte probabil sa se schimbe, daca ne uitam la datele statistice din celelalte state membre UE, unde masura a fost impusa", titreaza Evenimentul Zilei.

Infiintarea CEN scoate in strada energeticienii. "Membrii Federatiei Hidrosind au anuntat ca vor picheta astazi sediile AVAS si PNL, urmand ca maine sa organizeze si un miting in Piata Victoriei, nemultumiti de infiintarea Companiei Energetice Nationale (CEN). In replica, alti energeticieni vor protesta in fata sediului Hidroelectrica, tocmai pentru a sprijini infiintarea CEN", scrie Ziua.

Piata de publicitate, in miscare. "Companiile Orange, Danone, Ursus Breweries si Renault si-au scos la licitatie bugetele de media in valoare de zeci de milioane de euro. Toamna a inceput palpitant pe piata de publicitate. O serie de licitatii (pitch-uri) a bugetelor de media se deruleaza, starnind agitatie si tensiuni.„Capul de afis” este tinut de pitch-ul organizat de operatorul de comunicatii Orange. Bugetul anual este estimat la peste 17 milioane de euro", titreaza Adevarul.

Premierul Tariceanu si-a abonat fundatia la bani publici."Prin propria semnatura, Calin Popescu-Tariceanu si-a declarat Fundatia „Institutul de Studii Liberale“ ca fiind de utilitate publica, asigurandu-i astfel finantare de la stat.Potrivit Mediafax, Asociatia „Institutul de Studii Liberale“ a primit acest statut printr-o hotarare data recent de executiv, cu toate ca, in septembrie 2007, guvernul aproba un proiect de lege care interzicea ONG-urilor de utilitate publica sa desfasoare activitati politice sau de sprijinire a unor partide", scrie Evenimentul Zilei.

Sarkozy propune "fonduri suverane" in Europa. "Presedintele francez Nicolas Sarkozy a cerut ieri formarea unui superguvern economic al zonei euro care sa gestioneze criza financiara mondiala, relateaza Reuters. De asemenea, liderii statelor UE se pregatesc pentru un summit mondial decisiv menit sa refaca sistemul financiar international", informeaza Ziua.

Becali crede ca Lacatus este vinovat pentru esecul Stelei. "Finantatorul Stelei si-a criticat dur echipa si crede ca singurul vinovat pentru acest rezultat este Lacatus."Arthuro nu stia pe ce lume traieste, iar Semedo era vai de mama lui acolo, conducea cu 3-2 si nu-l mai interesa. Antrenorul e principalul vinovat. Cum a fost vinovat Piti cu Franta asa e si Lacatus acum", a declarat Becali la Telesport imediat dupa meci", titreaza Cotidianul.

Directia 5, turneu in 28 de orase. "Trupa sarbatoreste 18 ani de activitate prin lansarea unui nou album, in luna noiembrie, care se va numi “Aniversare”. Pentru a promova acest album trupa va pleca intr-un turneu de majorat in 28 de orase din Romania. Asa ca ii veti putea asculta din nou pe baieti, live, asa cum v-au obisnuit", scrie Adevarul.

Horia Brenciu a cerut de la TVR un salariu lunar de 30.000 de euro."De la plecarea Andreei Marin de la carma “Surprizelor”, Televiziunea Romana nu a mai impresionat prin nici un show de divertisment care sa dea audienta pe spate. Tocmai din acest motiv, de cateva luni incoace se tot pregateste in mare secret o emisiune care urmeaza a fi difuzata pe acelasi tronson orar cu “Surprize, Surprize...", informeaza Gardianul.

Publicat Miercuri, 22 Octombrie 2008 - 08:15
Cuvinte cheie: portabilitate, operatori, CEN, energeticieni, piata publicitate, Tariceanu, bani publici, Sarkozy, Lacatus, Directia 5, Horia Brenciu, TVR | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 21 Iunie
EURO = 4.6695 lei | DOLAR = 4.0518 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours