Seful Politiei Romane a dat un tun de 100 milioane euro, medicii sunt pusi sa aleaga intre stat si privat, in timp ce fiul lui Depardieu a fost ajutat sa moara tocmai de Sanatatea romaneasca

Seful Politiei Romane a dat un tun de 100 milioane euro."Chestorul Gheorghe Popa a avizat marirea parcului auto al institutiei pe care o conduce prin achizitionarea a peste 1.800 de masini, la pret de cate o garsoniera.Cei peste 78.000 de euro platiti, din bani publici, pentru o Dacia Logan, ca si „pretul corect“ de peste 600.000 de euro, achitat pentru o autospeciala de interventie, sunt justificati de oficialii politiei prin costul exorbitant al echipamentelor speciale montate pe autovehicule", scrie Evenimentul Zilei.

Medicii, pusi sa aleaga intre stat si privat. "Subsecretarul de stat Raed Arafat vrea sa-i determine pe medici sa lucreze fie in spitalele publice, fie in clinicile particulare. Reprezentantii medicilor spun ca ar opta oricand pentru clinicile private, intrucat acolo castiga mai bine. Masura ar putea inchide unele spitale publice. Strategia de resurse umane a Ministerului Sanatatii (MS) trebuie sa fie gata pana la sfarsitul lunii noiembrie", scrie Adevarul.

Criza financiara reduce vanzarile brandurilor de lux din Romania. "Romanii nu se prea mai inghesuie sa cumpere masini, mobilier sau ceasuri de lux. In schimb investesc in bijuterii si calatorii exotice.Fluctuatiile valutare si blocajul de pe piaţa imobiliara ii determina pe romanii cu bani sa nu mai cheltuiasca la fel de mult pe produse de lux", titreaza Cotidianul.

Parlamentarii sunt de parere ca Ceausescu a fost un om cinstit. "Nicolae Ceausescu nu a avut conturi in strainatate.Aceasta este concluzia unui raport intocmit de o comisie parlamentara de ancheta si votat ieri intr-o sedinta comuna a senatorilor si deputatilor. Raportul a trecut gratie voturilor PSD, PRM si PC, in timp ce parlamentarii PD şi PNL au votat impotriva ori s-au abtinut", informeaza Evenimentul Zilei.

Bursele incep sa-si revina. "Nationalizarile ma­si­ve efectuate de Marea Bri­tanie si sutele de mili­arde euro puse la dispozitia bancilor de catre Germania, Franta, Italia, Spania au primit o uluitoare replica pozitiva la Bursa din New York, locul de unde a izbucnit actuala criza financiara", informeaza Gandul.

Sechestrele din dosarul transferurilor penale din fotbal. "Procurorii au instituit sechestru pe bunurile a opt oameni de fotbal in vederea recuperarii prejudiciului de peste 12 milioane $. Procurorii au pus sechestru pe vile, terenuri, actiuni si autoturisme si au poprit conturile a opt impresari si sefi de cluburi", titreaza Adevarul.

Ioana Santa a obtinut titlul „Reporter European“."Stirile Pro TV au obtinut inca un premiu: titlul „Reporter European“, oferit de Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania", informeaza Evenimentul Zilei.

Depardieu, ajutat sa moara de Sanatatea romaneasca. "Fiul lui Gérard Depardieu a murit luni de pneumonie la Paris. Boala a trecut nedectată de medicii de la primul spital romanesc in care a fost internat actorul", informeaza Cotidianul.

Publicat Miercuri, 15 Octombrie 2008 - 08:11
Cuvinte cheie: Politia Romana, Logan, tun, medici, Ceausescu, conturi in strainatate, brand de lux, burse, sechestru, transfer fotbal, Ioana Santa, Reporter European, Depardieu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours