Clopotelul suna o noua greva de avertisment; Romanii, primii europeni cu centrale nucleare "de cartier"; Tokio Hotel vor canta in Romania

Clopotelul suna o noua greva de avertisment. "Nemultumiti de tergiversarea majorarii salariale, profesorii ies in strada de dimineata si ancep greva la pranz.Clopotelul suna o noua greva de avertisment, astazi, in toata tara. Timp de doua ore, dascalii - nemultumiti de decizia guvernului de a amana majorarea salariala de 50% pana la 1 aprilie 2009 - vor veni la clasa, dar nu-i vor scoate la tabla pe elevi", scrie Evenimentul Zilei.

Romanii, primii europeni cu centrale nucleare „de cartier“. "O companie din Cehia vrea sa instaleze in Romania primul reactor „portabil” intr-un camion, care ar asigura electricitatea pentru 20.000 de locuinte.Circa 4.000 de asemenea minicentrale vor fi produse intre 2013 si 2023", titreaza Gandul.

Jocul cu metrul patrat creste pretul casei. "Confundarea suprafetei construite cu cea utila poate aduce cum­­­paratorului o surpriza nepla­­cuta: cresterea pretului cu mai mult de 20%. Unii dezvoltatori isi promo­­­veaza proiectele avansand un pret mic pe metru patrat, fara sa specifice insa la ce tip de suprafata se aplica acest pret", scrie Cotidianul.

Partidele ar avea de castigat din amanarea alegerilor. "Eventuala  amanare a alegerilor din 30 noiembrie da apa la moara unor posibile scenarii. Pe fondul anuntatelor greve, a contestatiei PRM, a motiunii de cenzura a PD-L si a lipsirii de soft a Autoritatii Electorale Permanente se fac tot felul de speculatii legate de amânarea scrutinului", titreaza Gardianul.

Primul contraatac iranian la Obama. "Desi nici nu s-a instalat bine la Casa Alba, noul presedinte american, Barack Obama, a fost tinta criticilor Tehera­nului. Presedintele Parla­mentului iranian, Ali Larijani, a lansat, sambata, un atac direct la Obama, dupa ce acesta si-a schimbat radical discursul din campanie in ceea ce priveste programul nuclear al Teheranului", scrie Ziua.

Dinamo a fost "fruncea". "Banatenii au jucat neasteptat de slab in meciul pierdut cu 3-0, in care au gresit tot ce se putea in fata rivalei „de moarte” din Bucuresti. Patronul Marian Iancu i-a fixat un ultimatum antrenorului Dusan Uhrin: sase puncte din urmatoarele trei meciuri", scrie Adevarul.

Tokio Hotel vor canta in Romania. "Dupa ce au primit trofeul MTV la Europe Music Awards 2008, membrii trupei Tokio Hotel au stat de vorba in culise cu VJ Ela, de la MTV, careia i-au povestit, in premiera, despre concertul pe care il vor sustine in Romania, în 2009", scrie Cotidianul.

Galatiul castiga la 6/49. "Premiul cel mare la Loto 6/49, in valoare de peste 18,8 milioane de lei (peste 5 milioane de euro), a fost adjudecat la tragerea de aseara. Doua dintre biletele jucate au fost norocoase", scrie Adevarul.

Publicat Luni, 10 Noiembrie 2008 - 08:38
Cuvinte cheie: greva avertisment, salarii profesori, centrale nucleare portabile, alegeri, contraatac iranian, Dinamo, Tokio Hotel, loto 6/49 | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 18 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours