Asistentelor de la maternitatea Giulesti li s-a oprit 10% din salariul pe 3 luni iar Romania detine locul I in Europa la angajari

Sanctiuni  usoare in scandalul bebelusilor."Comisia de disciplina a Spitalului "Prof. dr. Panait Sarbu" a propus sanctionarea prin diminuarea cu 10% a salariului pe trei luni, a trei cadre medicale in cazul celor patru bebelusi prematuri arsi pe cap. Pe langa scaderea salariului, infirmiera care a utilizat substanta a fost mutata la sectia de gestionare a datelor", scrie Ziua.

Experimente aberante pe viitorii soferi. "Una dintre surprizele aduse de examenul teoretic pe calculator, sustinut si in Bucuresti, de luna viitoare, consta in testarea cunostintelor de mecanica.Graba cu care autoritatile locale au ales sa treaca la o nouă metoda de examinare auto si in Capitala le ridică mari probleme viitorilor soferi. Chinul incepe incă de cand acestia merg sa-si depuna actele pentru examen", titreaza Evenimentul Zilei.

Romania – locul I in Europa la angajari. "Romania ocupa locul I in Europa in privinta numarului de firme care intentioneaza sa faca angajari in urmatoarele trei luni. Conform unui studiu Manpower, 32% dintre angajatorii romani vor sa-si sporeasca numarul de salariati, in timp ce numai 11% anticipeaza reduceri de personal", scrie Gandul.

Cotroceniul scoate ambasadori pe banda rulanta. "O noua serie de ambasadori isi asteaptă randul la audierile din comisiile de politica externa ale Parlamentului Romaniei. Totodata si o noua promotie de consuli generali este gata sa isi preia posturile", scrie Cotidianul.

SUA trec la sanctiuni impotriva Rusiei. "In replica, Moscova nu da inapoi in fata administraţiei de la Washington si isi respecta promisiunile facute prorusilor din Osetia de Sud si Abhazia.
Rusia nu se dezminte si ramane ferm pe pozitii. Moscova a calificat, ieri, decizia Statelor Unite ale Americii de a suspenda acordul nuclear civil din cauza conflictului ruso-georgian drept „eronata si politizata“, dupa cum se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe rus, releva AFP", semnaleaza Evenimentul Zilei

Meciul cu Feroe, ultima sansa a lui Piturca. "Dupa rusinosul 0-3 cu Lituania, nationala lui Victor Piturca vrea sa-si panseze ranile, in aceasta seara, in fata amatorilor din Insulele Feroe.Gazdele partidei de astazi (TVR 1, 19.30) au cateva rezultate-soc in palmares. Printre victime se numara si cel mai recent calau al Romaniei, Lituania", scrie Adevarul.

Angela Similea il trimite pe Mungiu in instanta cu «4,3,2». "Angela Similea si Cornel Constantiniu au decis ca nu este de-ajuns sa dea in judecata doar casa de productie a regizorului Cristian Mungiu, Mobra Film, pentru folosirea a doua melodii ce le apartin in “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”. Cei doi i-au chemat in instanta si pe Saga Film si Centrul National al Cinematografiei (CNC), in calitate de coproducatori", anunta Gardianul

Manual, cadou de majorat pentru Revolutia din ’89.
"Primul manual de istorie a comunismului din Romania, pentru elevii din clasele a XI-a si a XII-a, va fi lansat astazi de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania si Editura Polirom.Liceenii vor putea afla cum s-a instaurat comunismul in tara noastra si cum a cazut, fara sa dispara definitiv, in cadrul unui curs optional", titreaza Evenimentul Zilei.

Publicat Miercuri, 10 Septembrie 2008 - 08:25
Cuvinte cheie: Giulesti, bebelusi, sanctiuni, soferi, angajari, Basescu, Boc, PRM, Feroe, Mungiu, manual comunism | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Duminica, 15 Iulie
EURO = 4.6589 lei | DOLAR = 4.0064 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours