Incepe campania de vaccinare contra gripei, Bechtel da ultimatum statului roman, iar Adomnitei a fost demis din functie

Trei milioane de romani vaccinati gratuit contra gripei."Peste trei milioane de copii, varstnici si bolnavi cronic vor beneficia de imunizare gratuita, incepand de astazi.Romanii cu varsta de peste 65 de ani, copiii si adultii cu boli cronice sau HIV precum si copiii intre sase luni si 18 ani pot fi vaccinati impotriva gripei, gratuit, incepand de astazi", scrie Evenimentul Zilei.

Bechtel da ultimatum finantatorilor. “Adevarul” a intrat in posesia unui document prin care Bechtel cere, practic, subordonarea statului roman pentru a finaliza Autostrada Transilvania. In urma unei discutii, care ar fi fost purtata cu reprezentanti ai statului, Bechtel anunta oficial Compania de Autostrazi ca trebuie sa primeasca bani oricand, oricat si pentru orice", scrie Adevarul.

Adomnitei, la sfarsit de mandat. "Adomnitei a fost dat afara din Guvern, ieri, de Tariceanu, dupa ce, potrivit unor surse, premierul l-a informat si pe presedintele Basescu. In locul sau, seful Executivului l-a ales pe Anton Anton, presedintele Autoritatii pentru Cercetare", scrie Gandul.

Tepele valutistilor, dezgropate de criza."Criza mondiala ii loveste pe romani in plina strada. La unele puncte de schimb valutar un euro se vindea ieri cu 3,9 lei si se cumpara doar cu 3 lei.Explozia monedei euro pe piata romaneasca a readus specula printre punctele de schimb valutar din toata tara". informeaza Evenimentul Zilei.

UE se zbate sa iasa din criza."Ministrii de Finante din statele membre UE cauta solutii comune pentru a combate efectele crizei financiare mondiale, relateaza Reuters. Presedin­tele rus Dmitri Medvedev a anuntat ieri acordarea unui credit de aproximativ 27 de miliarde de Euro pentru principalele banci rusesti", scrie Ziua.

Povestea "sinuciderii" lui Coltescu este cusuta cu ata alba."Cazul arbitrului sinucigas pare creat special pentru a iesi din anonimat, dupa ce a fost suspendat sase luni de comisiile federatiei. Surprinzator sau nu, Sebastian Coltescu a aparut in public dupa trei zile, în aceeasi zi, mass-media a beneficiat de o filmare cu momentele in care “centralul” ar fi avut tentativa de suicid", scrie Gardianul.

Cheltuielile „Capitalei Culturale“, luate la bani marunti."Cantaretul Florin Chilian si Marius Marian Solea, consilier in Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), au sesizat Curtea de Conturi pe 1 octombrie, solicitand sa efectueze un control la Ministerul Culturii pentru a verifica legalitatea derularii programului „Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007“, scrie Cotidianul.

Andreea Raicu, felicitata pentru despartirea de Tudor Chirila. "Despartirea Andreei Raicu de Tudor Chirila a suscitat un interes pe care publicul rareori il manifesta vizavi de proiectele profesionale ale celor doi. Mesajul in care Andreea confirma, pe blogul personal, sfârsitul relatiei cu Tudor a dat nastere la sute de comentarii ale cititorilor, majoritatea dintre ei felicitând-o pe Andreea pentru decizia sa", scrie Gardianul.

Publicat Miercuri, 8 Octombrie 2008 - 08:16
Cuvinte cheie: vaccinare, gripa, Bechtel, ultimatum, Adomnitei, schimb valutar, UE, criza, Coltescu, Capitala Culturala, Andreea Raicu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 23 Iulie
EURO = 4.6512 lei | DOLAR = 3.9767 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours