Veterinarii ameninta statul cu judecata iar Bechtel arunca banii de autostrada aiurea

Veterinarii ameninta statul cu judecata.“Medicii veterinari concesionari nu si-au mai primit banii din februarie, iar bugetul Autoritatii Sanitar-Veterinare nu poate acoperi drepturile acestora.
Medicii veterinari ar putea da in judecata statul pentru a-si recupera contravaloarea serviciilor veterinare si a celor de identificare prestate in baza unor contracte semnate pe o perioada de 15 ani”, scrie Evenimentul Zilei.

Marasesti, alaturi de Verdun pe lista UNESCO. “Autoritatile franceze cer, cu ajutorul Romaniei si Italiei, intrarea campurilor de batalie de la Verdun, Isonzo si Marasesti in patrimoniul mondial UNESCO.
Pana in 2018, cand se va aniversa un secol de la sfarsitul Primului Razboi Mondial, locul bataliei de la Marasesti ar putea intra in patrimoniul mondial UNESCO, alaturi de Verdun si Isonzo”, titreaza Cotidianul.

Bechtel primeste un milion de euro pe luna pentru cheltuieli de protocol.“Romanii sunt obligati sa plateasca un milion de euro pe luna „smecherii protocolare” catre firma americana Bechtel, constructorul autostrazii Transilvania. Mai mult, chiar daca se apropie alegerile parlamentare, americanii de la Bechtel nu au capacitatea de a finaliza nici 20 de kilometri de autostrada”, scrie Gardianul.

Uninominalul sub semnul intrebarii. “Peremistii mai vor un ragaz de 4 ani pentru introducerea alegerilor in sistem uninominal. Senatorul PRM Gheorghe Funar a declarat la finele saptamanii trecute ca a depus in Parlament un proiect de lege prin care propune amanarea aplicarii votului uninominal pentru 2012”, scrie Gardianul.

Urgie cu repetitie in Caraibe. “Furtuna tropicala Hanna a provocat moartea a peste 600 de oameni in Haiti. Cuba si Statele Unite se pregatesc pentru uraganul Ike.Autoritatile haitiene au anuntat ieri ca furtuna tropicala Hanna a cauzat inundarea unui intreg oras, Portul Gonaives, unde mii de localnici au supravietuit urcandu- se pe acoperisurile caselor”, scrie Evenimentul Zilei.

Piturca si „tricolorii”, intre explicatii si umilinta. “Selectionerul explica infrangerea afirmand ca valoarea jucatorilor e mai mica decat se crede.Mircea Sandu promite o discutie lamuritoare cu Piturca dupa meciul cu Insulele Feroe. Infrangerea de la Cluj, 0-3 cu Lituania, a determinat reactii diferite din partea selectionerului Piturca si a jucatorilor echipei nationale, care au mers de la fronda la umilinta”, scrie Gandul.

Cerbul de Aur, castigat de Razvan Krivach. “Nu a fost o surpriza ca va castiga un roman. Chiar si din exit-pollul realizat de TVR reiesea ca sigur acest fapt. Trofeul Cerbul de Aur le-a fost acordat lui Razvan Krivach  si trupei sale”, semnaleaza Adevarul.

Ilarion Ciobanu moartea unei legende. “Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori de film romani, Ilarion Ciobanu, nascut pe 28 octombrie 1931, la Ciucur, Tighina, in actuala Transnistrie, s-a stins din viata in dimineata zilei de ieri, 7 septembrie, in urma unui cancer faringian, recidivat dupa cateva decenii”, scrie Ziua.

 

Publicat Luni, 8 Septembrie 2008 - 08:20
Cuvinte cheie: veterinari, Marasesti, UNESCO, Bechtel, uninominal, Caraibe, Ike, Piturca, Razvan Krivach, Ilarion Ciobanu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 16 Iulie
EURO = 4.655 lei | DOLAR = 3.9774 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours