Greva feroviarilor, trasa pe linie moarta; Bancile sunt tot mai zgarcite cu firmele si populatia; PSD-ista Luminita Anghel da in judecata CNA

Greva feroviarilor, trasa pe linie moarta. "Feroviarii ii mai dau un ragaz de doua saptamani ministrului Ludovic Orban pentru a remedia starea deplorabila in care se afla infrastructura. Trenurile vor circula normal astazi, dupa ce liderii de sindicat ai feroviarilor au ajuns la o intelegere cu ministrul transporturilor asupra unor viitoare investitii in calea ferata", titreaza Evenimentul Zilei.

Bechtel, buna de plata. "Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a solicitat o analiza privind alunecarile de teren si eroziuni pronuntate ale taluzurilorla autostrada Bechtel.Analiza a identificat ca si cauze greselile de proiectare: au fost prevazute pante speciale ale taluzurilor pentru anumite tipuri de pamant considerate stabile, care s-au dovedit, in timp, a fi la limita inferioara de stabilitate", informeaza Ziua.

Costul unui parlamentar roman: 7.000 de euro pe luna. "Un studiu facut public de IPP arata ca un parlamentar roman a cheltuit in fiecare luna aproximativ 7.000 de euro de la bugetul de stat.24.237 lei. Adica 7.000 de euro. Atat se plateste de la bugetul de stat, in fiecare luna, pentru intretinerea unui parlamentar", scrie Cotidianul.

Bancile sunt tot mai zgarcite cu firmele si populatia. "Companiile sunt nevoie sa renunte la liniile de finantare din cauza dobanzilor foarte mari.In luna octombrie, bancile au acceptat sa finanteze cu 22% mai putine dosare de credite in euro pentru populatie, fata de septembrie", titreaza Gandul.

Fara misiuni de patrulare in Irak. "De anul viitor, militarii romani nu vor mai participa la misiuni de patrulare in Irak.Asa a precizat, ieri, ministrul apararii, Teodor Melescanu, care a adaugat ca mandatul trupelor romanesti in Irak expira pe 31 decembrie", informeaza Evenimentul Zilei.

Tunurile pe Zapata. "Portarul columbian al Stelei a gafat din nou, in meciul cu Olympique Lyon (2-0), iar multi considera ca nu are valoare de echipa lui Dorinel Munteanu. Golul marcat de Juninho din lovitură libera a starnit furtuna impotriva portarului stelist Zapata, multi oameni din fotbal considerandu-l principalul vinovat", scrie Adevarul.

Luminita Anghel da in judecata CNA. "Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat sa-si mentina decizia de interzicere a spotului publicitar pentru Garnier, ce o are ca protagonista pe Luminita Anghel (candidat PSD), pe intreaga perioada a campaniei electorale", scrie Gardianul.

Cartile au pierdut lupta cu televizorul. "Romanii acorda lecturii mai putin timp decat televizorului, arata studiile, si prefera bestsellerurile internationale, cartile utilitare si cele scrise de vedete. Cartile „de supermarket” au cel mai mare succes la romani - traduceri de succese internationale si carti utilitare - reiese din datele de vanzari furnizate de edituri, distribuitori si librarii", scrie Adevarul.

Publicat Vineri, 7 Noiembrie 2008 - 08:28
Cuvinte cheie: greva feroviari, Bechtel, datorii, parlamentar, Irak, misiuni patrulare, Zapata, CNA, Luminita Anghel | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 21 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours