Profesorii intra in greva de avertisment; Cotidianul Haaretz il acuza pe Basescu de antisemitism; Diva Ramona Badescu a cucerit primaria Romei

Profesorii intra in greva de avertisment. "Cresterea cu 50% a salariilor profesorilor nu rezolva problemele educatiei si mareste diferentele salariale din sistemul de educatie romanesc. Majorarea salariilor nu rezolva principalele probleme ale invatamantului romanesc. Dimpotriva, diferentele salariale intre diferite grade  vor creste", titreaza Adevarul.

Sapard pierde banii UE. "Romania are toate sansele sa piarda cateva zeci de milioane de euro aferente Programului Sapard din cauza nefinalizarii investi­tiilor si a nedepunerii cererilor de plata pana la sfarsitul lunii octombrie. Autoritatile spera ca, in aceasta saptamana, Comisia Europeana sa ne mai dea o pasuire de un an pentru finalizarea tuturor proiectelor angajate", scrie Ziua.

 Problemele bucurestenilor, reclamate telefonic. "Bucurestenii pot semnala problemele retelelor edilitare la un numar de telefon unic, dupa ce, sambata, municipalitatea a pus in functiune Dispeceratul Integrat de Urgenta (DIU). Astfel, oamenii pot suna gratuit la 0800.800.882 pentru a reclama orice problema legata de telefonie, electricitate, apa, canalizare, gaz, transport in comun si semaforizare, dar pot semnala si gropile care apar „peste noapte“ pe strazile din oras", titreaza Evenimentul Zilei.

Cotidianul Haaretz il acuza pe Basescu de antisemitism. "Obosit de sejurul in Orientul Mijlociu, presedintele Traian Basescu, intr-o Conferinta de Presa tinuta pe aeroport la reintoarcerea sa la Bucuresti, a facut gafa de a nu cita Israelul printre tarile cu care se invecineaza Siria.Intr-un articol intitulat "Statul pe care presedintele Romaniei l-a uitat", Cellu Rosenberg, un ziarist de la cotidianul telavivean "Haaretz", s-a grabit sa-l ironizeze pe presedintele Romaniei ca habar nu are de geo-politica", informeaza Ziua.

Estul UE critica Rusia. "Rusia a fost subiectul principal de discutie si tinta criticilor in cadrul unei conferinte sponsorizate de NATO, la care au participat sambata si ieri presedintele georgian Mihail Saakasvili, liderul leton Valdis Zatlers si omologul lor estonian, Toomas Hendrik Ilves", scrie Evenimentul Zilei.

Chivu si Mutu au probleme cu accidentarile. "Cei mai buni fotbalisti romani din ultimii ani au tot mai dese probleme de sanatate.Orice selectioner ar avea in acesti ani nationala de fotbal a Romaniei, primii jucatori asezati pe teren sunt Chivu si Mutu, carora li se adauga mai nou si portarul Lobont. Din pacate, primii doi jucatori au tot mai dese accidentari, din acest punct de vedere preliminariile CM 2010 putand avea un final sumbru pentru microbistii romani", scrie Cotidianul.

Ramona Badescu, diva de la Primaria Romei. "Olteanca a gustat succesul artistic in Italia, insa, mai nou, vrea sa se remarce si in politica. Acum e consilier special al primarului Gianni Alemanno.Plecata din Romania la inceputul anilor ’90, Ramona Badescu a reusit sa-si faca un nume in lumea showbizului italian", scrie Evenimentul Zilei.

Andreea Raicu, epuizata de programul incarcat. "Cu toate ca se grabeste sa-si termine de amenajat casa cea noua si sa se mute in acest coltisor numai al ei, Andreea Raicu se simte epuizata din cauza programului foarte incarcat din ultima vreme", scrie Curentul.

Publicat Luni, 3 Noiembrie 2008 - 08:36
Cuvinte cheie: greva avertisment, salarii, apel unic, Sapard, Basescu, antisemitism, Haaretz, Chivu, Muti, CM 2010, Ramona Badescu, Roma, Andreea Raicu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Duminica, 22 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours