Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Vizita presedintelui Traian Basescu in Ucraina a fost amanata

Vizita presedintelui Traian Basescu in Ucraina, programata pentru miercuri si joi, a fost amanata, iar cele doua parti urmeaza sa stabileasca o alta data a vizitei.

"La data de 24 februarie 2009, in baza consultarilor, partile au convenit continuarea pregatirii vizitei oficiale in Ucraina a presedintelui Romaniei, cat mai curand, la o data care va fi stabilita pe canale diplomatice", anunta o informare de presa a MAE, care insa nu mentinoneaza un motiv anume pentru aceasta schimbare de program.

Administratia prezidentiala a confirmat ca vizita nu va mai avea loc in perioada 25-26 februarie, dar nu a oferit explicatii suplimentare, potrivit Newsin.

Amanarea unei vizite la nivel inalt este destul de rara si poate transmite uneori un semnal destul de puternic despre modul in care decurg relatiile dintre cele doua tari. La 25 si 26 februarie trebuia sa se desfasoare Comisia Mixta Prezidentiala romano-ucraineana, presedintele Traian Basescu si omologul sau Viktor Iuscenko convenind ca unul dintre obiectivele intalnirii bilaterale sa fie semnarea Acordului intre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind micul trafic la frontiera.

Potrivit unor surse bine informate, negocierile dintre cele doua tari privind acordul ar fi intampinat greutati in ultimul moment, amanand pe termen nedeterminat semnarea acordului. A doua runda de negocieri a avut loc la Bucuresti la inceputul lunii februarie, dar, in ciuda faptului ca ambele parti au anuntat progrese semnificative, discutiile par sa nu fi fost constructive.

Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 11:09
Cuvinte cheie: Basescu, Ucraina | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours