Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Vicepresedintele CJ Arad, Iosif Matula, va fi europarlamentar

Vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Iosif Matula (PD-L), va prelua, din data de 12 ianuarie, un mandat de europarlamentar, el urmand sa fie investit in functie la prima reuniune in plen a Parlamentului European, care va avea loc la Strasbourg.

"Voi depune toate eforturile pentru a ma achita cu onoare de aceasta functie, care pentru mine reprezinta o provocare politico-administrativa, dar si dorinta de a demonstra celorlalti reprezentanti parlamentari ai tarilor Uniunii Europene ca Romania a trecut cu succes de pragul aderarii si poate trimite in Europa parlamentari care sa reprezinte cu succes interesele Romaniei“, a declarat, miercuri, Iosif Matula.

Conducerea PD-L Arad a anuntat, miercuri, ca odata cu plecarea lui Matula, postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean va ramane vacant, iar organizatia judeteana a democrat-liberalilor il va propune pentru acest post pe Cristian Dragan. „Alegerea unui nou vicepresedinte va avea loc in prima sedinta a Consiliului Judetean, in luna ianuarie“, a declarat Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Iosif Matula a fost ales in 2005 presedinte al Consiliului Judetean Arad, dupa ce Gheorghe Seculici, care a ocupat aceasta functie, a fost numit vicepremier in Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu. Dupa alegerile locale din 2008, Iosif Matula a fost ales vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad. La alegerile europarlamentare din 2007, Iosiful Matula a candidat pe listele PD si a ocupat locul 13 pe listele partidului.

Incepand cu data de 12 ianuarie, cinci noi europarlamentari democrat-liberali isi vor incepe activitatea in Parlamentul European. Ei vor ocupa locurile lasate libere de Roberta Anastase, care a ajuns deputat si ulterior presedinte al Camerei Deputatilor, Monica Iacob Ridzi, devenita deputat si ulterior ministru al Tineretului si Sportului, Petru Filip, Dumitru Oprea si Mihaela Popa, toti senatori in urma alegerilor din 30 noiembrie. Noii europarlamentari sunt Calin Catalin Chirita, Petru Funeriu, Adrian Manole, Iosif Matula si Alexandru Mazare.

Publicat Miercuri, 7 Ianuarie 2009 - 19:01
Cuvinte cheie: vicepresedinte, Consiliul, Judetean, Arad, Iosif, Matula, PD-L, europarlamentar | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours