Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Vanghelie: Mircea Geoana nu poate si nici nu are dreptul sa ceara sanctionarea cuiva

Liderul organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, crede ca vremea "sarcinilor de partid" a trecut.
Liderul organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, crede ca vremea "sarcinilor de partid" a trecut.

Presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a afirmat ca a trecut vremea cand in partid problemele se rezolvau la comanda sefilor sau cu bani, referindu-se la posibilitatea ca senatorul Sorin Oprescu sa fie sanctionat pentru o serie de declaratii critice la adresa lui Mircea Geoana.

"Nu comentez problema Sorin Oprescu, pentru ca e o problema de prietenie. Sorin Oprescu nu e o problema pentru nimeni, pentru Bucuresti, asa cum am mai spus, el poate fi unul din candidatiipentru Presedintia Romaniei", a mai spus Vanghelie.

El a mai spus ca Oprescu nu ar risca sanctionarea, pentru ca nici pentru Mircea Geoana declaratiile senatorului nu ar fi o problema.

Sorin Oprescu a declarat ca Mircea Geoana este de vina pentru scaderea partidului in sondaje si a mai afirmat ca grupul de la Cluj, care este critic la adresa lui Ion iliescu si a lui Geoana, ar trebui sa paraseasca partidul.

Vanghelie a afirmat ca a trecut vremea cand in partid se rezolvau problemele prin bani si prin comenzi de la centru. El a mai spus ca nimeni, inclusiv Mircea Geoana, nu poate si nu are dreptul sa-i ceara sanctionarea cuiva. "Sarcinile nu mai exista ca pe vremuri, acum spunem noi punctele de vedere, dar intr-un cadru organizat", a mai spus liderul PSD Bucuresti, citat de Newsin.

"S-au schimbat si sefii si, pentru cei care stiau ca se pot rezolva problemele cu bani in partid, nu mai e asa. Cei din conducere nu mai vor bani, deci lucurile nu se mai pot rezolva cu bani, ca pe vremuri", a mai precizat Vanghelie.

Foto:Newsin
Publicat Vineri, 13 Iulie 2007 - 14:33
Cuvinte cheie: Vanghelie, PSD, Oprescu, Geoana | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours