Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Un consilier local din Radauti reprezinta o firma care are afaceri cu primaria, potrivit ANI

Gheorghe Ardelean, consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Radauti, se afa in stare de incompatibilitate, deoarece el mai ocupa si functia de administrator la o societate comerciala cu care Primaria Radauti a incheiat contracte comerciale, se arata intr-un comunicat ANI.

"Agentia Nationala de Integritate, in baza Legii nr. 144/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, a constatat ca Ardelean Gheorghe se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 06.07.2008, intrucat detine atat functia de consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Radauti, cat si functia de administrator la S.C. SILVA FOREST S.A., societate pe actiuni cu care Primaria Municipiului Radauti a incheiat contracte comerciale", se arata in comunicatul ANI de vineri.

De asemenea, ANI arata faptul ca Ardelean a avut, potrivit prevederilor legale, un termen de 15 zile de la momentul validarii alegerii sale in functia de consilier din cadrul Consiliului Local al Municipiului Radauti sa puna capat starii de incompatibilitate in care se afla.

"Starea de incompatibilitate a intervenit, potrivit prevederilor art. 91, alin. 1 din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, dupa data de 21.06.2008, data validarii mandatului de ales local", mai arata comunicatul ANI.

Publicat Vineri, 23 Ianuarie 2009 - 12:57
Cuvinte cheie: ANI, consilier, Radauti | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours