Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Udrea este dispusa sa finanteze campania Elenei Basescu pentru PE

Ministrul Turismului, Elena Udrea, ar fi prima care ar contrbui cu o donatie, daca Elena Basescu va deschide un cont pentru finantarea campaniei sale electorale pentru Parlamentul European.

"Daca Elena Basescu va avea nevoie de finantarea campaniei si isi va deschide un cont in care sa fie depuse donatiile celor care o sustin, sigur ca voi contribui si eu cu o suma", a declarat, luni, Elena Udrea.

Ea a afirmat ca rezultatul campaniei Elenei Basescu va reflecta popularitatea acesteia, pentru ca voturile obtinute de ea ar fi voturi obtinute pe cont propriu, nu pe o lista de partid.

Udrea nu a exclus ca fiica presedintelui sa ia si din voturile care, in mod normal, s-ar indrepta spre PD-L, dar a sperat ca Elena Basescu va atrage in special voturile tinerilor care altfel nu sunt inclinati sa se prezinte la scrutin.

"Cred ca ea ar putea sa obtina voturile tineretului mai modernist, ca sa spun asa. O parte dintre femeile tinere, inclusiv eu, au facut trecerea spre seniorii din politica foarte rapid, inclusiv la tinuta sau la modul de comportare, si au intrat in acest frame in care sa nu atraga atentia", a spus secretarul executiv al PD-L.
Publicat Luni, 30 Martie 2009 - 16:48
Cuvinte cheie: Udrea, basescu, elena, campanie, cont, voturi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours