Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Traian Basescu va discuta cu liderii coalitiei despre deconcentrate

Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a evitat sa dea sugestii pentru imbunatatirea Ordonantei privind deconcentratele, adaugand ca presedintele Traian Basescu va discuta cu cu cei doi lideri ai partidelor aflate la guvernare despre acest subiect. 

Intrebat daca PDL nu tine cont de sugestiile sefului statului pe tema ordonantei privind functiile deconcentrate, Stolojan a raspuns: "Presedintele va avea discutii cu premierul, cu presedintii celor doua partide aflate la guvernare, le va transmite sugestiile dansului si toate vor fi reluate in discutie in momentul discutarii Ordonantei in Parlament".

Stolojan nu a dorit sa spuna ce sugestii ar avea el pentru imbunatatirea acestei Ordonante, precizand ca aceasta a fost discutata in coalitie si a fost adoptata, astfel ca nu are niste sugestii in mod particular.

Prim-vicepresedintele PDL a aratat ca Ordonanta privind functiile din deconcentrate este trimisa in Parlament, unde toata lumea are posibilitaea sa isi faca observatiile si amendamentele.

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Cluj, ca reprezentantii partidelor aflate la guvernare ar trebui "sa mai reflecteze" la proaspata Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la conducerile institutiilor deconcentrate.
Publicat Luni, 27 Aprilie 2009 - 15:12
Cuvinte cheie: ordonanta, stolojan, deconcentrare, basescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours