Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Traian Basescu nu accepta titlul de acadamician

Presedintele Traian Basescu nu accepta titlul de acadamician de onoare care i-a fost conferit, joi, de catre Academia Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), se arata intr-un comunicat la Palatului Cotroceni, citat de gandul.info.

"Cu privire la propunerea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania ca presedintele Traian Basescu sa devina membru de onoare, Administratia Prezidentiala precizeaza ca initiativa nu a primit acordul Presedintelui sau al institutiei prezidentiale. Presedintele Traian Basescu considera ca acordarea unui sediu si promulgarea unei legi sunt obligatii de serviciu care nu trebuie rasplatite cu titluri academice", se arata in comunicat. Presedintia precizeaza ca seful statului le multumeste membrilor AOSR pentru initiativa lor, dar nu poate accepta titlul de membru de onoare al Academiei.

Basescu a fost ales joi, prin vot, membru de onoare al reputatei Academii a Oamenilor de Stiinta din Romania, institutie care functioneaza sub prezidiul Academiei Romane.? Numirea lui Traian Basescu a fost votata in unanimitate, propunerea venind din partea Prof. Univ. Dr. Vasile Candea, presedintele Academiei.

Publicat Vineri, 12 Martie 2010 - 13:44
Cuvinte cheie: Basescu, academician, AOSR, titlu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours