Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Tariceanu: Nu vrem sa mai intarziem Bugetul 2009

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca liberalii nu vor mai contesta la CCR Legea bugetului pe anul 2009, pentru ca acest lucru ar duce la o noua amanare a punerii acestuia in executie.

"Am hotarat in final sa nu facem o intampinare la CCR pe buget pentru ca ne dam seama ca un astfel de demers ar prelungi durata de punere in executie a bugetului, cu consecinte defavorabile asupra diferitilor ordonatori de credit si, nu in ultimul rand, asupra administratiilor locale care ar avea de suferit din cauza faptului ca nu ar putea sa primeasca alocatiile bugetare necesare", a precizat Tariceanu, conform Newsin.

"Asadar, ne-am gandit in primul rand la efectele acestui demers, care, tinand cont de faptul ca adoptarea bugetului a fost intarziata nepermis de mult de catre actualul Guvern, ar aduce o intarziere suplimentara. Si cu toate ca exista motive solide pentru atacarea Legii bugetului la CCR, am hotarat - pentru ratiunile expuse - sa nu o facem. In schimb vom depune o serie de plangeri la Comisia de abuzuri si imunitati a Camerei Deputatilor in legatura cu modul in care s-au derulat lucrarile la dezbaterea pe buget", a continuat presedintele PNL.
Publicat Luni, 23 Februarie 2009 - 14:32
Cuvinte cheie: tariceanu, pnl, buget | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours