Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Tariceanu crede ca actuala putere se pregateste sa refaca bugetul

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca dezbaterile pe bugetul pe 2009 se doresc a fi superficiale deoarece deja incasarile bugetare sunt sub ceea ce coalitia estimase, iar bugetul trebuie refacut.

"Asa cum sunt calati cei din majoritate, intelegem ca nu-i intereseaza o astfel de dezbatere si ca vor sa-l treaca cat mai rapid prin Parlament, pentru ca nici ei nu cred in acest buget. Convingerea mea este ca in foarte scurt timp bugetul va trebui sa fie revizuit. Deja, fata de prognozele pe care le-au avut in legatura cu incasarile bugetare, sunt dedesubt. Din start ne dam seama ca bugetul, asa cum este el proiectat, nu se va putea realiza si, de aceea, vor probabil sa faca numai o trecere in viteza si o dezbatere superficiala, pentru ca se pregatesc sa-l refaca", a anuntat Tariceanu.

Tariceanu a reiterat ca "nu mai putin de 3.000 de amendamente" depuse de PNL au fost respinse, astfel ca a constatat lipsa oricarui fel de disponibilitate din partea actualei majoritati de a tine cont de punctul de vedere al minoritatii. "Vreau sa fac o propunere patronatelor romane si asociatiilor patronale straine in aceasta saptamana si sa facem o discutie si cu ei in cursul careia sa ne prezentam si viziunea noastra pe buget", a adaugat el.

Proiectul de buget pe anul 2009 a fost avizat de comisiile de specialitate din Parlament si urmeaza sa intre in dezbaterea plenului incepand de marti.

Publicat Luni, 16 Februarie 2009 - 16:58
Cuvinte cheie: Tariceanu, Buget | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours