Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Subprefectul de Iasi, Marius Bodea, si-a dat demisia

Subprefectul de Iasi, Marius Bodea, si-a inaintat, vineri, demisia si a precizat ca va refuza postul de inspector guvernamental, in locul sau urmand ca Guvernul sa numeasca, miercuri, 11 martie, pe democrat-liberalul Cristian Angheluta.

"Fortat de imprejurari, am decis sa inchei socotelile cu administratia publica centrala. Nu ma voi supune principiului mobilitatii functionarilor publici deoarece suntem suiti cu totii in trenuri si inghesuiti in Secretariatul General al Guvernului, pana la momentul executiei, respectiv restructurare si aruncarea in strada a celor care au reprezentat judetele la varf. Practic, ei (actualii guvernanti, n.r.) pun 80 de oameni intr-o camera de 30 de metri patrati", a declarat Marius Bodea, potrivit Newsin.

In opinia acestuia, Guvernul va decide in maximum trei luni reorganizarea SGG, iar fostii prefecti si subprefecti din perioada guvernarii liberale, numiti in functii de inspectori guvernamentali, vor ramane fara loc de munca. "Putea fi gasita o formula prin care sa fie folosita experienta noastra", a comentat Bodea, el fiind in conducerea Prefecturii Iasi de doi ani.

Tot vineri, subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Constantin Axinia, l-a investit in functie pe primul subprefect PDL numit de Guvern la Iasi, Dragomir Tomaseschi, un avocat in varsta de 38 de ani.

Conform protocolului dintre PSD si PDL, functia de prefect al Iasiului a revenit social-democratilor, iar cele doua posturi de subprefect democrat-liberalilor.
Publicat Vineri, 6 Martie 2009 - 17:16
Cuvinte cheie: Iasi, Marius Bodea, prefectura | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours