Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Stolojan vrea ca programele UE de redresare economica sa nu se limiteze la zona euro

Liderul europarlamentarilor romani afiliati PPE, Theodor Stolojan, a afirmat ca prioritatea europarlamentarilor PD-L este colaborarea cu presedintia ceha a Uniunii Europene astfel incat ajutorul economic al UE sa nu se limiteze doar la statele din zona euro.

"Nici Cehia, nici Romania nu au introdus euro ca moneda nationala si ne intereseaza ca orice program de redresare economica sa nu se limiteze doar la statele din zona euro", a spus Stolojan.

Stolojan a prezentat, luni, conducerii PD-L un raport de activitate al europarlamentarilor partidului, in care a apreciat ca activitatea acestora a fost buna, desi a fost influentata negativ de amanarea cu sase luni a alegerilor pentru Parlamentul European. Astfel ca europarlamentarii romani au avut cel mai scurt mandat dintre toate delegatiile nationale.

Stolojan a aratat ca membri ai PD-L au fost sau mai sunt raportori ai PE pentru 11 rapoarte, dintre care cele mai importante sunt cel legat de politica regionala in zona Marii Negre si cel legat de mobilitatea fortei de munca. "Raportul prezentat de Roberta Anastase privind zona Marii Negre a fost adoptat de Parlamentul European si a dus la constientizarea de catre institutiile europene a importantei acestei zone", a apreciat Stolojan.

Prioritatile grupului PD-L din PE, pana la alegerile europarlamentare din iunie, sunt strangerea legaturilor cu parlamentarii PD-L si PSD din tara, precum si initierea unei colaborari cu presedintia ceha a Uniunii Europene.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 16:51
Cuvinte cheie: Stolojan, UE, zona euro | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours