Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Stolojan, membru in grupul economic de analiza al premierului

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat ca va participa la sedintele grupului consultativ de analiza economica pe care l-a anuntat Emil Boc, imediat dupa nominalizarea sa ca prim-ministru.

Stolojan a precizat ca se afla in permanent contact cu premierul Boc in ceea ce priveste problemele din domeniul economic si ca participa la sedintele de partid pe teme economice in masura in care ii permite activitatea de europarlamentar. In ce priveste grupul consultativ de analiza al primului-ministru, alcatuit din economisti, Stolojan a spus ca acest grup nu a fost constituit inca oficial, dar ca va fi prezent la lucrarile acestuia.

"Grupul va fi finalizat cat de curand si voi participa si eu de fiecare data cand voi fi in tara. Este un grup economic consultativ ce-l va ajuta pe primul-ministru pe probleme ce necesita abordari sistematice, pe o perioada mai lunga de timp", a declarat, luni, liderul democrat-liberal.

Pe 15 decembrie, imediat dupa ce a fost nominalizat de presedintele Traian Basescu la functia de premier, Emil Boc a anuntat ca va constitui un grup de consultanti de la BNR, specialisti in domeniul economico-financiar si reprezentanti ai societatii civile care ar urma sa ofere consultanta viitorului Executiv in problemele aparute ca urmare a crizei economico-financiare.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 15:45
Cuvinte cheie: Stolojan, Boc, Guvern, analiza, economica | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours