Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Schimb de replici intre Basescu si membrii coalitiei "Opriti codurile"

Contrariat de refuzul lui Mircea Toma de a-i prezenta amendamnetele ONG-urilor la coduri, Traian Basescu i-a intrebat pe reprezentantii Coalitiei "Opriti Codurile daca au venit la intalnirea de la Cotroceni doar pentru a face o "poza cu presedintele".

Presedintele Traian Basescu le-a spus celor 25 de reprezentanti ai Coalitiei "Opriti Codurile ca le sta la dispozitie 55 de minute pentru a discuta despre cele patru coduri aflate, in acest moment, in dezbatere publica in Parlament.

"Avem  lista de amendamente pe care nu vrem sa le dam. Nu vrem sa le dam, asta incerc sa comunic, pentru ca sunt doua puncte de vedere: unu, faptul ca ceea ce se intampla acum in Parlament, din punctul nostru de vedere, este inafara legii. Au fost incalcate cel putin doua legi. Nu pot sa intrevin cu amendamente pe un proiect care se dezbate inafara legii", a spus  Mircea Toma, presedinte al Agentiei de Monitorizare a Presei, la intalnirea de la Palatul Cotroceni.
    
 "Am o rugaminte. Daca aveti pretentia sa fiti respectati, nu cred ca puteti veni la presedinte sa spuneti: Avem amendamente, dar nu vrem sa le dam! Dar pentru ce ati venit acum, pentru poza?", a raspuns, contrariat, presedintele Basescu.

Presedintele CRP, Indira Crasnea, declarase in deschiderea intalnirii ca multe din "legile importante ale tarii au facut drumul de la initiator pana la Parlament ca niste pasageri clandestini in cala unui vapor, cand de fapt li se cuvenea un bilet pe puntea superioara".

Victor Alistar, presedintele Transparency Internationat s-a plans ca, desi exista o serie intreaga de sugestii si analize care au fost puse pe siteurile organizatiilor romanesti , acestea nu sunt luate in considerare de autoritatile statului.

Basescu a dat curs solicitarii Coalitiei "Opriti Codurile", organizand, miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire la care au venit 25 de reprezentanti ai ONG-urilor romanesti interesate de pachetul legislativ aflat, in acest moment, in dezbaterea Parlamentului.

Cei 25 de reprezentanti ai ONG-urilor au venit la Cotroceni imbracati in tricouri negre, inscriptionate cu mesajul "Codul de la cap se-mpute".

Publicat Miercuri, 22 Aprilie 2009 - 17:48
Cuvinte cheie: basescu, mircea toma, ong-uri, coalitia opriti codurile | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours