Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Regele Mihai pregateste un mesaj legat de candidatura principelui Radu

Fostul suveran al Romaniei va avea un mesaj public joi, de Sf. Gheorghe, in legatura cu candidatura la alegerile prezidentiale a principelui Radu.

Referindu-se la faptul ca Regele Mihai nu si-a prezentat inca o pozitie fata de candidatura sa la prezidentiale, Principele Radu a invocat doua motive "generoase si respectuoase", care, in opinia sa, "arata doua calitati fundamentale ale acestui om de stat care este Regele Mihai", potrivit Newsin.    

"Primul: nu a dorit ca anuntarea candidaturii mele sa fie eclipsata de el. E un gest de mare generozitate, pe care nu-l veti gasi niciodata in arena politica. Punctul doi: a vrut sa respecte Saptamana Mare. Mesajul va veni joi, in ziua Sfantului Gheorghe", a declarat Principele.   

Principele Radu si-a prezentat, pe 9 aprilie, candidatura la alegerile prezidentiale in curtea Palatului Elisabeta, in fata a aproape 300 de oameni, de la ceremonie lipsind regele Mihai I, dar nu si Principesa Margareta, care i-a asigurat pe cei prezenti de sustinerea intregii familii regale.

Daca in discursul de prezentare a candidaturii, Principele nu a facut nicio referire la Regele Mihai I, clarificarile au venit din partea Principesei Margareta la insistentele jurnalistilor, care au repetat intrebarea daca are si sustinerea Regelui Mihai in acest demers."Da, evident. A fost in primul rand cu familia, trebuie sa avem forta impreuna", a raspuns Principesa.

Publicat Marti, 21 Aprilie 2009 - 07:46
Cuvinte cheie: Regele Mihai, candidatura, Principele Radu, alegeri prezidentiale | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours