Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD nu a negociat, inca, cu partidele un nou Guvern

Mircea Geoana a fost validat de catre reprezentantii PSD pentru functia de premier.
Mircea Geoana a fost validat de catre reprezentantii PSD pentru functia de premier.

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, la Botosani, ca pana acum nu a negociat concret cu partidele politice referitor la componenta noului Guvern si ca acest lucru va fi facut in momentul in care motiunea va fi finalizata si expusa la Parlament.

"Am spus ca vom intra intr-o discutie transparenta parlamentara cu toate formatiunile parlamentare pe doua paliere. Unul, legat de programul de guvernare, de principalele proiecte sociale la care noi tinem si de care va depinde votul nostru pentru formarea unui nou Guvern: problema pensionarilor, a agricultorilor, a sanatatii, educatiei si absorbtiei fondurilor europene. Suntem dispusi inclusiv sa introducem in discutie si proiecte politice pe termen mediu", a afirmat Geoana.

In ceea ce priveste noul Guvern, liderul PSD a spus ca acesta trebuie sa fie unul care sa aplice programele, nu doar sa se limiteze la simple vorbe. In opinia lui, in ultimii trei ani, guvernele au fost foarte slabe, fiind incapabile sa duca la bun sfarsit ce si-au propus, conform Newsin.

De asemenea, liderul PSD a spus ca la ora actuala exista suficient de multe voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, fara nici un vot impotriva, doar cu o abtinere, in favoarea depunerii motiunii de cenzura si a mandatat conducerea sa demareze negocieri cu partidele pana la momentul dezbaterii motiunii pentru formarea unui nou cabinet, cu un nou program de guvernare si un nou sef al cabinetului.
Mircea Geoana a fost validat la aceasta sedinta ca propunere a PSD pentru functia de premier.
Publicat Miercuri, 29 August 2007 - 16:39
Cuvinte cheie: Geoana, PSD, motiune de cenzura | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours