Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD: Ignorarea mesajului lui Basescu pentru maghiari este o sfidare pentru autoritati

Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a criticat, luni, faptul ca nu a fost citit mesajului presedintelui Traian Basescu catre maghiari cu ocazia zilei de 15 martie, la adunarea publica din Sf.Gheorghe, afirmand ca acest lucru reprezinta o sfidare la adresa autoritatilor romane.

"Este o sfidare a autoritatilor si aroganta din partea UDMR. Era obligatoriu sa-l citeasca daca vroiau macar sa pastreze aparentele de echidistanta. Ne-am obisnuit cu aceste manifestari care n-au nici o legatura cu legea si Constitutia Romaniei", a declarat luni Horia Grama, potrivit Newsin.

In jur de 2.500 - 3.000 de maghiari s-au adunat duminica in centrul municipiului Sfantu-Gheorghe pentru a asista la sarbatorirea Zilei Maghiarilor de Pretutindeni si a omagia eroii Revolutiei de la 1848.

"In acelasi timp, cred ca trebuie sa fiti mandri si de calitatea dumneavoastra de cetateni romani. Romania este patria comuna a tuturor cetatenilor ei, indiferent de originile acestora. Daca in perioada dictaturii comuniste drepturile omului, intre care si drepturile persoanelor apartinand minoritatilor nationale, au fost nesocotite, in ultimii 20 de ani s-au facut pasi ireversibili in constructia unei societati democratice si pluraliste, unde drepturile minoritatilor sunt garantate chiar in Constitutie", spunea printre altele mesajul presedintelui Traian Basescu.
Publicat Luni, 16 Martie 2009 - 12:39
Cuvinte cheie: basescu, maghiari, unguri, ziua maghiarilor | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours