Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD Covasna: Acuzatia de discriminare formulata de senatorul Albert Almos este aberanta

Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a catalogat drept aberanta acuzatia de discriminare adusa de senatorul UDMR Albert Almos ca urmare a unei adrese prin care o organizatie solicita informatii privind structura etnica a institutiilor deconcentrate din judet.

"Cand este mai mare discriminarea? Cand sustii pastrarea unei proportionalitati etnice la deconcentrate, cand ocuparea postului n-are nici o legatura cu apartenenta etnica, sau aceasta chestiune de stricta informare, care nu apela nici la date personale, nici la alte chestiuni?", a declarat Horia Grama, citat de Newsin.

Grama sustine ca senatorul Albert Almos nu este cea mai potrivita persoana care sa faca asemenea acuzatii, intrucat anul trecut spunea ca nu a deschis larg portile judetului pentru investitii pentru a nu modifica componenta etnica a zonei.

Presedintele UDMR Covasna, senatorul Albert Almos, a declarat ca va sesiza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si comisia de abuzuri din Parlament din cauza unei adrese prin care se solicita din partea deconcentratelor informatii privind componenta etnica a acestora.

"Am aflat cu stupoare ca aceasa adresa transmisa la solicitarea unor societati civile a fost transmisa de prefect ca sa afle in cinci zile care este componenta etnica a deconcentratelor - romani si maghiari, cati angajati sunt si cum este compusa conducerea lor. Nu cred ca in secolul XXI, dupa 20 de ani de democratie, prefectul are aceasta datorie sa faca asemenea demersuri care sunt discriminatorii si antiminoritare", senatorul UDMR Albert Almos.
Publicat Vineri, 20 Martie 2009 - 17:21
Cuvinte cheie: psd covasna, Horia Grama, Albert Almos, discriminare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours