Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD Botosani l-a exclus din partid pe Constantin Contac, fostul lider al filialei

PSD Botosani l-a exclus din partid pe fostul sef al filialei Constantin Contac, principalele reprosuri aduse acestuia fiind maniera dictatoriala in care a condus organizatia si imaginea proasta a filialei, potrivit coordonatorului politic al organizatiei, vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita.

In replica, Contac afirma ca excluderea lui din partid are la baza un demers al sau de anul trecut, cand a trimis conducerii centrale a PSD o lista cu 141 de persoane care ar fi colaborat cu fosta Securitate.

"Au fost doar doua abtineri si doua voturi impotriva acestei decizii. Excluderea s-a facut in baza recomandarilor Comisiei de Arbitraj a partidului. Vom face toate demersurile pentru ca domnul Contac sa nu mai fie vicepresedintele al Consiliului Judetean si nici consilier judetean", a declarat, duminica, pentru Newsin, vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita. 

Constantin Contac, aflat in PSD de 11 ani, a declarat ca nu va contesta decizia si ca nu regreta nimic. "A fost o lucratura, dar nu mai conteaza. Nu am gasit intelegere in PSD, iar excluderea asta chiar imi face bine. Oricum, motivele pentru mine sunt clare, totul a inceput din noiembrie cand am trimis la Bucuresti o lista cu 141 de fosti colaboratori ai Securitatii, printre aceste nume fiind si fosti prefecti sau fosti deputati. Probabil a deranjat acest lucru. In orice caz, nu am niciun fel de regret si ma descarca de o mare responsabilitate, pentru ca oricum nu se mai respecta nimic din ce s-a promis in campania electorala", a declarat Newsin Constantin Contac.

Potrivit lui Nichita, in urmatoarea perioada va avea loc o conferinta extraordinara a organizatiei in care va fi desemnata o conducere interimara pana in anul 2010. 
Publicat Duminica, 5 Aprilie 2009 - 14:09
Cuvinte cheie: PSD, exclidere, Constantin Conta, securitate | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours