Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Procesul Tariceanu-Boc se reia in mai

Procesul in care fostul sef al Guvernului, Calin Popescu Tariceanu, ii cere actualului premier Emil Boc daune pentru afirmatii calomnioase privind afacerea Sterling reincepe la Judecatoria Sectorului 5, pe 13 mai.

Emil Boc declarase ca fostul premier a prejudiciat interesele Romaniei, premeditand „o afacere in favoarea unor grupuri de interese”, potrivit Newsin. Tariceanu a reactionat, acuzandu-l pe Boc de calomnie in legatura cu adoptarea hotararii de guvern privind aprobarea actului aditional la contractul de explorare si impartire a productiei incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Sterling Resources Ltd.

Tariceanu cere despagubiri in valoare de 100.000 de lei, si promisiunea instantei de a-l obliga pe Boc sa publice hotararea instantei in doua numere consecutive a doua cotidiene nationale, precum si difuzarea entintei la trei posturi de televiziune. Fostul premier l-a dat in judecata si  pe presedintele Comisiei de industrii, Iulian Iancu, cerandu-i aceeasi suma  pentru afirmatii calomnioase referitoare tot la  afacerea Sterling.
 

Publicat Luni, 27 Aprilie 2009 - 13:50
Cuvinte cheie: Boc, Tariceanu, proces, Sterling | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours