Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Pro Democratia: Sorin Apostu, candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, incalca legea

Clubul din Cluj-Napoca al Asociatiei Pro Democratia il acuza pe primarul interimar Sorin Apostu, candidatul PDL la fotoliul de edil-sef al municipiului Cluj-Napoca, de folosirea resurselor municipalitatii in scopuri electorale.

APD Cluj-Napoca a anuntat marti, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a solicitat Autoritatii Electorale Permamente sa constate incalcarea Legii 334/2006 privind finantarea partidelor politice.

Clubul din Cluj-Napoca al Asociatiei Pro Democratia (APD) a solicitat Autoritatii Electorale Permanente, Filiala Nord-Vest, sa se sesizeze referitor la incalcarea Legii nr. 334 din 17 iulie 2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale de catre domnul Sorin Apostu, candidat al Partidului Democrat Liberal la functia de primar al Municipiului Cluj Napoca in alegerile locale din 15 Februarie 2009", conform comunicatului citat de Newsin.

In mod specific, site-ul candidatului http://apostuprimar.ro/contact.php informeaza electoratul ca „Va asteptam ideile, sugestiile si problemele la 0264/984 - telefonul primarului si pe siteul primariei la www.primariaclujnapoca.ro”. Aceasta in conditiile in care atat numarul de telefon, cat si site-ul respectiv reprezinta contactele oficiale ale Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

De asemenea, fluturasul electoral „Am pornit impreuna, continuam impreuna!”, distribuit in numele respectivului candidat, indeamna prin ultimul sau paragraf potentialii alegatori sa isi expedieze „ideile, sugestiile si problemele la 0264-984 (Telefonul Primarului) si pe site-ul primariei www.primariaclujnapoca.ro”.

Mai mult, pliantul cu acelasi nume are ca date de contact ale candidatului electoral, pe langa site-ul www.apostuprimar.ro, numarul de telefon 0264-984, site-ul primariei www.primariaclujnapoca.ro, precum si adresa acesteia de pe Calea Motilor nr. 1-5”, se arata intr-un comunicat de presa de marti al clubului.

APD mentioneaza articolul 10, alineatul 1 din Legea nr. 334 care stipuleaza: „Este interzisa folosirea resurselor financiare, umane si tehnice apartinand institutiilor publice, regiilor autonome, companiilor nationale, societatilor comerciale sau societatilor bancare la care sunt actionari majoritari statul ori unitati administrativ-teritoriale, pentru sprijinirea activitatii partidelor politice sau a campaniei electorale a acestora, altfel decat in conditiile stabilite de legile electorale”.

Publicat Marti, 10 Februarie 2009 - 17:10
Cuvinte cheie: APD, Pro Democratia, Cluj, Primaria Cluj Napoca, PDL, Sorin Apostu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours