Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Principele Radu, candidatul-surpriza la Presedintie

Principele Radu si-a lansat, la Palatul Elisabeta, candidatura la Presedintie ca independent, spunand ca politicienii si-au aservit institutiile, iar el nu doreste sa se lege de vreun partid, pentru a nu servi o formatiune politica, ci populatia.

Principele Radu a spus ca dupa douazeci de ani de la Revolutie, "statul e la bunul plac al unor persoane", legile nu se respecta, exista tot mai multe abuzuri, iar sute de mii de oameni nu au locuri de munca. "Am pierdut instinctul binelui si persistam, inexplicabil, in aceleasi greseli", a afirmat el.

Politicienii si-au aservit institutiile, a adaugat el. "In toti acesti ani, nu am pus omul potrivit la locul potrivit. Va chem sa punem ordine si demnitate in treburile Romaniei, sa respectam Constitutia si legile", a spus Principele Radu.

"Avem nevoie mai ales in vremuri de criza economica de omul potrivit la locul potrivit.", a afirmat Principele Radu. El a spus ca nu vrea sa candideze sustinut de vreun partid intrucat un sef de stat provenit dintr-o formatiune politica sustine in continuare interesele acelui partid, si nu ale populatiei.

Citeste si:

Candidatura Principelui Radu naste bancuri si ironii

Principele Radu isi va anunta candidatura

Foto: princeradu.ro

 

Publicat Joi, 9 Aprilie 2009 - 19:08
Cuvinte cheie: Principele Radu, Radu Duda, lansare, candidatura, Presedintie, politicieni, Casa Regala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours