Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Primarul din Limanu, reclamat de ANI la Parchet, pentru ca nu a declarat ca are o firma

ANI a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta in cazul primarului din Limanu, Nicolae Urdea, sustinand ca exista indicii de savarsire a infractiunii de fals in declaratii, pentru ca nu a declarat ca este administartorul unei firme, fiind astfel si in stare de incompatibilitate.

"In urma analizarii declaratiei de interese completata la data de 18.04.2008 si a informatiilor solicitate institutiilor competente, a rezultat ca domnul Urdea Nicolae nu a mentionat faptul ca acesta detine o societate comerciala la care este, in acelasi timp, si administrator", se precizeaza in comunicatul Agentiei Nationale de Integritate. Potrivit ANI, Nicolae Urdea se afla in stare de incompatibilitate, intrucat este si primar, si administrator la o societate comerciala.

Aceste aspecte au fost apreciate de catre ANI ca fiind indicii cu privire la savarsirea infractiunii de fals in declaratii, prevazuta de art. 292, Cod Penal, asupra caruia doar organele judiciare au competenta de a se pronunta, motiv pentru care ANI a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta .

Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata cu privire la faptul ca domnul Urdea Nicolae nu a respectat dispozitiile legale privind completarea si depunerea declaratiilor de avere si de interese.

Publicat Miercuri, 28 Ianuarie 2009 - 12:47
Cuvinte cheie: Nicolae, Urdea, primar, Limanu, ANI, parchet | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours