Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Premierul Emil Boc l-a instalat in functie pe noul prefect de Cluj

Premierul Emil Boc l-a instalat in functie, sambata, la Cluj-Napoca, pe noul prefect de Cluj, medicul Florin Stamatian.

Emil Boc a dat citire Hotararii de Guvern prin care fostul prefect Calin Platon este numit inspector guvernamental, iar apoi Hotararii de Guvern prin care Florin Stamatian executa, cu caracter temporar, functia de prefect al judetului Cluj.

"Incepand din acest moment, domnul Florin Stamatian este prefectul judetului Cluj. Eu ii urez bun venit in corpul functionarilor publici si ii urez succes in aceasta activitate de prefect pe care o va desfasura", a spus premierul.

"Imi asum o mare raspundere, intr-un an greu, insa in spatele meu exista o echipa profesionista, impreuna cu care voi lupta pentru binele judetului", a declarat Stamatian, potrivit Newsin.

Noul prefect a mai spus ca provine dintr-o meserie in care preventia este esentiala, motiv pentru care isi doreste sa nu se poata spune niciodata ca Institutia Prefectului a fost luata prin surprindere de vreun dezastru natural, economic sau social.

Premierul Emil Boc i-a atras atentia prefectului ca noua sa functie este una cu foarte multe responsabilitati, obligatii si cu foarte putine drepturi si ca are doua atributii importante, anume verificarea actelor administrative si coordonarea eficienta a serviciilor publice deconcentrate.
Publicat Sambata, 21 Februarie 2009 - 11:03
Cuvinte cheie: Boc, Cluj, prefect | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours