Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Pavel Abraham s-a imbogatit dupa ce a parasit ANA

Candidat la alegerile europene, Pavel Abraham si-a trecut in declaratia de avere proprietati si economii care nu apar in declaratia anterioara, cand a parasit functia de sef al Agentiei Nationale Antidrog(ANA), intre acestea numarandu-se un apartament, o cabana si teren la munte.

Abraham si-a semnat declaratia de avere pentru dosarul de candidatura pe 8 aprilie 2009, iar pe ultima din cadrul MAI pe 10 noiembrie 2008. Intre timp, el a dobandit bunuri fara ca economiile sale sa fie reduse, ci din contra, relateaza Newsin.

Astfel, el si-a mentinut cele doua terenuri intravilane in Dobroiesti(Ilfov), unul cu o suprafata de 1.500 de metri patrati, dobandit in 1993, si un altul de 480 de metri patrati, dobandit in 1998. De asemenea, in cele doua declaratii figureaza si mostenirea sotiei, din 2005, a unui teren extravilan de 10.000 de metri patrati in judetul Satu Mare.

In plus insa fata de noiembrie 2008, pe cand era sef ANA, Abraham a mai obtinut un teren intravilan in comuna Frumoasa(Harghita) de 800 de metri patrati, si un altul, in extravilan in comuna Zetea(Harghita) de 500 de metri patrati.De asemenea, el a mai dobandit intre timp un apartament in sectorul 3 din Bucuresti, de 40 de metri patrati, si o cabana in comuna Frumoasa(Harghita) de 28 de metri patrati.

Pe langa acestea, in cele doua declaratii de avere mai figureaza un apartament in sectorul 4 din Bucuresti, de 109 metri patrati, si o casa de locuit in Dobroiesti(Ilfov) de 210 metri patrati.

In ce priveste conturile bancare, acestea nu s-au diminuat, ci din contra. Daca in luna noiembrie Abraham preciza ca are in conturi la BCR si BancPost 150.000 de lei, dar si la fondul de investitii Aviva o suma de 50.000 de lei, in declaratia de avere pentru europarlamentare el mentioneaza conturi de 850.000 de lei, dar si suma de la fondul de investitii Aviva.

Fostul sef ANA a recuperat jumatate din suma pe care o imprumutase lui Abraham Mare Gheorghe si Paula, respectiv 50.000 de lei din cei 100 de mii de lei.

Totodata, Abraham si-a pastrat cele doua masini, un Volkswagen si un Hunday, iar valoarea bujuteriilor detinute a crescut de la 7.000 de euro la 7.500 de euro. Ca si in declaratia anterioara, el mentioneaza ca i-a vandut un apartament lui Ioan Mihaila pentru suma de 157.000 de euro.

Candidatul independent la PE sustine ca nu are datorii si nu a primit cadouri care sa depasesca suma de 300 de euro, iar in calitate de presedinte al Agentiei Nationale Antidrog, dar si ca profesor, el a primit anul trecut cumulat o suma de 259.000 de lei, adaugand si pensia sotiei de 14.500 de lei.

Publicat Miercuri, 29 Aprilie 2009 - 17:10
Cuvinte cheie: pavel abraham, ana, declaratie de avere | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours