Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Paul Dobrescu (PC): Nu vad acest concubinaj PSD-PDL viabil pana in toamna

Liderul PC Olt, Paul Dobrescu, si-a exprimat neincrederea cu privire la viitorul coalitiei PDL - PSD, afirmand,  la Slatina, ca nu crede ca "acest concubinaj" va rezista pana in toamna

"Daca se merge asa, nu vad acest concubinaj PSD-PDL viabil pana in toamna”, a declarat Paul Dobrescu, citat de NewsIn, lasand sa se inteleaga ca orice decizie majora a coalitiei duce la dispute intre partenerii de guvernare.

Liderul PC Olt a comentat si relatia dintre conservatori si social-democrati la nivel judetean. Desi a sustinut ca are o relatie ,,speciala” cu presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma, Dobrescu a declarat ca nu a fost invitat sa faca parte din echipa de negociere cu PDL pentru impartirea functiilor in institutiile deconcentrate.

El a sustinut insa ca si daca ar fi fost invitat in echipa de negociere nu ar fi participat. "Nu vreau sa asist la disputa dintre Toma (n.r. Ion Toma, liderul PSD Olt) si Valcov (n.r. Darius Valcov, liderul PDL Olt) pentru care nu interesele cetatenilor primeza, ci interesele lor. Nu vreau sa vad cum isi dau picioare pe sub masa unul altuia”, a sustinut presedintele PC Olt.

Paul Dobrescu a mai spus ca asteapta ca PSD si PD-L sa-si negocieze functiile de conducere de la nivel judetean si ca liderul social-democratilor sa-si tina promisiunile si sa le ofere conservatorilor, pentru sprijinul acordat in campania electorala la alegerile parlamentare, doua functii de director general de institutii descentralizate si doua-trei functii de director adjunct. In opinia presedintelui PC Olt, 10% din rezultatul obtinut la parlamentare de catre PSD Olt se datoreaza sprijinului acordat candidatilor social-democrati de catre conservatori.

Referindu-se la viitorul PC, Paul Dobrescu a sustinut ca doreste ca partidul mearga singur mai departe, fara a se alia cu vreun partid sau sa fie "inghitit" si a spus ca, in opinia sa, in actuala conjuctura, conservatorii pot fi un punct de echilibru intre PSD si PDL. "Nu vreau ca PC sa fie inghitit de un al partid, in special de PSD”, a afirmat liderul conservator de la Olt.

Publicat Miercuri, 11 Februarie 2009 - 17:12
Cuvinte cheie: PC, Olt, concubinaj, PSD, PDL | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours