Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Orban: Guvernul e"facut din almanahe de succesuri"

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca actualul Guvern este unul format din "ipochimene", "facut din almanahe de succesuri",iar "blestemul" României de a alege între "Iliescu sau Vadim", "Basescu sau Nastase" va fi ridicat de Crin Antonescu.

"Suntem la capatul a 20 de ani de tranzitie - 20 de ani brucanieni. Am fost condusi de ipochimene denumite politicieni de tranzitie. Din pacate, chiar si acest Guvern este de fapt tot produsul tarelor acestei tranzitii, as spune ca e un Guvern facut din almanahe de succesuri", a afirmat Orban, potrivit Newsin.   

Prim-vicepresedintele s-a aratat convins ca "blestemul care a planat asupra României în ultimii 20 de ani a încetat" si România are sansa de a nu fi obligata sa aleaga "între Iliescu si Vadim, între Basescu si Nastase". "Avem ocazia sa nu alegem un produs al regimului comunisto-securist", a subliniat el, facând portretul viitorului sef de stat - cel care sa-i uneasca pe români în jurul unor idealuri si al unor obiective "care cu adevarat sa genereze solidaritate si unitate".   

Discursul, rostit în cadrul Conferintei PNL sector 1, a fost urmat de citirea rezolutiei de sustinere a candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, care a fost adoptata cu unanimitate de voturi de liberalii din filiala. Rezolutia va fi înaintata Delegatiei Permanente, care se va reuni pe 9 mai si care va oficializa desemnarea lui Antonescu drept candidat la presedintia României.

Publicat Vineri, 24 Aprilie 2009 - 22:29
Cuvinte cheie: Orban, PNL, Guvern, almanahe, succesuri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours