Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Oprescu(SNFP) spune ca Emil Boc si-a adus peste 60 de angajati de la Cluj la Cancelarie

Premierul Emil Boc si-a adus la Cancelarie peste 60 de angajati care lucrau in administratia publica din Cluj si le-a promis ca le plateste lunar patru drumuri dus-intors cu avionul, urmand a le asigura si cazarea in Bucuresti, a declarat presedintele SNFP, Sebastian Oprescu.

"Nu putem accepta ca 150 de salariati de la Cancelaria prim-ministrului sa fie trimisi in somaj pentru ca, in schimb, sa asistam la angajarea persoanelor apropiate premierului Emil Boc. Din cate stiu, la aceasta ora se vorbeste de venirea in Capitala a peste 60 de angajati din administratia locala din Cluj, iar o mare parte dintre acestia sunt fosti angajati ai primarului Boc", a precizat presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici(SNFP), potrivit Newsin.

Oprescu sustine ca majoritatea celor care urmeaza a fi angajati la Cancelaria premierului vor detine functii de conducere, unde venitul minim depaseste lunar 3.000 lei.

"In plus, acestora li se va deconta lunar si patru bilete dus-intors cu avionul pana la Cluj, precum si cazarea in Capitala, unde chiria intr-un cartier marginas este de minimum 300 de euro", a adaugat Oprescu.

"Vorbim de criza economica pentru unii, iar pentru altii de satisfacerea intereselor personale", a precizat ironic presedintele SNFP.
Publicat Joi, 26 Februarie 2009 - 16:27
Cuvinte cheie: Boc, Cancelarie, angajati, functionari publici | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours