REVANSA CONTRA LUI BASESCU, SUPORTATA DE BUCURESTENI
Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Oprescu nu face nimic pentru Capitala ca sa poata poza in victima, acuza o fosta consiliera

In afara unor actiuni de imagine, nu s-a intamplat nimic concret pentru bucurestean de cand Sorin Oprescu a preluat mandatul de primar, a declarat fostul consilier al edilullui-sef al Capitalei, Rosemarie Olanescu, care a demisionat din functie pe 21 ianuarie.

Carnati si tort de 4 milioane de euro: Bucurestiul se sufoca in planurile de viitor ale primarului Oprescu

"Eu cand am venit in primarie in echipa de consilieri a primarului am crezut in obiectivele pe care ni le-am propus. A trecut timpul si nimic nu s-a intamplat. In ultima vreme, relatia de colaborare a devenit una de la distanta, primarul parand izolat intr-un turn de fildes. Nu ma mai asculta deloc", spune Olanescu, citata de Newsin.

Practic, consilierii nu mai puteau ajunge sa discute direct cu Oprescu, lucru care i-a mai fost reprosat acestuia si de fostul viceprimar, Razvan Murgeanu.

Olanescu reproseaza primarului Oprescu lipsa unor proiecte concrete pentru Bucuresti. "In afara de fantana din Herastrau, nici un proiect nu a fost prezentat de primar", spune fostul consilier a lui Oprescu.

Olanescu mai da exemplul Centrului Istoric despre care Oprescu spunea ca este o prioritate a mandatului sau si unde lucrurile nu s-au miscat. "Nu putem trai numai din recorduri de tipul cel mai lung carnat", este de parere fostul consilier.

Olanescu spune ca Oprescu este evaziv cand vine vorba de candidatura la Presedintia Romaniei. "Exista sfere de interes care-l imping in acest sens. Si poate ca vrea sa-si ia revansa impotriva lui Basescu. Dar nu are nici o sansa in fata acestuia", spune Olanescu.

Ea crede ca Oprescu va continua jocul de imagine si va poza in victima Consiliului General al Municipiului Bucuresti. "Va introduce pe ordinea de zi a Consiliului lucruri putin fezabile care vor fi respinse si astfel va putea poza in victima" considera fostul consilier a primarului.

Foto: www.sorinoprescu.ro

Publicat Marti, 10 Februarie 2009 - 16:29
Cuvinte cheie: Rosemarie Olanescu, Sorin Oprescu, Primaria Capitalei, Bucuresti, proiecte | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours