Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nicolaescu: Roberta Anastase are probleme de adaptare si a creat "haos" in Camera Deputatilor

Viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a dat o replica dura presedintelui Camerei, Roberta Anastase, care solicitase mai multa responsabilitate din partea opozitiei, declarand ca aceasta confunda Camera Deputatilor cu Marea Adunare Nationala si ca a creat "haos" in conducerea institutiei.

"Se pare ca Presedinta Camerei Deputatilor are probleme de adaptare si confunda Camera Deputatilor cu Marea Adunare Nationala. Consideram ca este necesar ca doamna Anastase sa fie mai prudenta in afirmatii si sa respecte institutia opozitiei in Parlament", a declarat Nicolaescu, potrivit Newsin.

Deputatul PNL a criticat-o pe Anastase pentru ca a absentat de la sedintele de plen in care s-a dezbatut proiectul bugetului de stat pe 2009, sustinand ca democrat-liberala "se afla ori in campanie electorala in teritoriu, ori facea turul televiziunilor ca invitata la talk-show-uri".

In plus, liberalul a acuzat-o pe Anastase ca "a creat haos" la nivelul conducerii Camerei din cauza intarzierilor repetate la sedintele Biroului Permanent. "Toate sedintele Biroului Permanent incep cu intirziere, nu se respecta planificarile acestora, iar sedintele de plen sunt conduse dupa orice alta regula, dar in nici un caz dupa Regulament", a sustinut Nicolaescu, care a adaugat ca, in aceste conditii,  Anastase face apel la responsabilitate si eficienta din partea opozitiei.

"O asiguram pe doamna presedinta ca PNL chiar face o opozitie constructiva, in sensul promovarii si apararii intereselor cetatenilor romani", a mentionat Nicolaescu.
Publicat Joi, 26 Februarie 2009 - 17:53
Cuvinte cheie: Roberta Anastase, Nicolaescu, Camera Deputatilor | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours