Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nastase: "Mai bine dadeau o lege doar pentru mine"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca modificarea Regulamentului astfel incat avizul pentru urmarirea penala a ministrilor sa se voteze cu majoritatea celor prezenti, este un "deranj" si ca, mai bine, cei interesati dadeau o lege doar pentru el.

"In loc sa faca tot acest deranj in ceea ce priveste legislatia, poate ca era mult mai simplu sa dea o lege clara, certa, pentru o singura persoana si nu mai aparea tot acest deranj legislativ. (...) Eu cred ca cel mai simplu lucru pe care putea sa-l faca PD si domnul presedinte Basescu era sa se dea o lege, o ordonanta de urgenta ca sa nu dureze prea mult, in care sa se spuna <

Comisia de Regulament a pus de acord, miercuri, prevederile articolului 76 din Constitutie si decizia CCR cu cele ale Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel ca trimiterea in instanta a ministrilor parlamentari sa se voteze cu majoritate simpla.

Nastase a declarat pe 6 februarie ca va cere Parlamentului sa voteze favorabil pentru inceperea urmaririi penale in cele doua dosare.
Publicat Miercuri, 25 Februarie 2009 - 14:01
Cuvinte cheie: nastase, parlament, aviz, urmarire penala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours