Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nastase: Initiativa privind alegerile prezidentiale a fost semnata de peste 120 de parlamentari

Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat ca a depus, la Senat, initiativa legislativa care stipuleaza ca alegerile prezidentiale pot avea loc doar la finalul mandatului, initiativa care ar fi fost semnata de peste 120 de parlamentari.

"Pana acum am crezut cu totii ca este normal sa organizam alegerile atunci cand se termina un mandat. Au aparut in ultima vreme unele persoane care ne sugerau ca, din motive de economie, am putea sa organizam alegerile la jumatatea mandatului, sau cu 6 luni inainte, sau a doua zi dupa ce s-a castigat un mandat sa facem alegeri pentru urmatorii patru ani. Este absurd", a declarat Adrian Nastase, citat de Newsin.

Deputatul social-democrat a aratat ca, in contextul aparitiei acestor ipoteze, a studiat legea electorala si a constatat ca nu exista prevederi care sa impiedice devansarea alegerilor, astfel ca a considerat "util" sa vina cu o precizare in aces sens. "Am ajuns la concluzia ca este util, ca este important sa-i impiedicam pe care care ar avea astfel de ganduri nocturne si de aceea am elaborat aceasta initiativa legislativa care a fost semnata de peste 120 de colegi de la grupurile parlamentare PSD+PC, PNL si UDMR. Initiativa a fost depusa ieri(n.r.-miercuri) la Senat", a precizat Nastase. El crede ca nici un parlamentar nu se va opune ca acest proiect de lege sa fie dezbatut si adoptat in porcedura de urgenta.

Nastase a recunoscut ca initiativa de amendarea legislatiei electorale in sensul stabilirii ca alegerile se pot organiza doar la finalul mandatului in exercitiu a venit din cauza presedintelui Traian Basescu.
Publicat Joi, 2 Aprilie 2009 - 16:17
Cuvinte cheie: Nastase, PSD, alegeri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours