Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Motreanu sustine ca Boc foloseste masina Guvernului pentru campanie electorala

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, i-a solicitat vineri premierului Emil Boc sa explice motivul pentru care foloseste masina de la Guvern in deplasarea la Orastie, la o intalnire de campanie electorala, pentru sustinerea candidatului PD-L la primaria orasului.

"Cerem domnului Boc sa explice cetatenilor de ce cheltuieste banii publici si se deplaseaza cu masina de la Guvern la Orastie, pentru a face campanie electorala candidatului PD-L", a precizat Motreanu pentru NewsIn. El a criticat faptul ca premierul "se plange" in cadrul emisiunilor televizate despre modul in care s-a cheltuit banul public, dar, "la doar cateva ore", se deplaseaza cu autoturismul institutiei la o actiune la care acest gest nu se justifica.

Cancelaria Primului - Ministru a cheltuit 2,5 milioane de euro in 2008 cu cele 66 de autoturisme ale institutiei, care au parcurs anul trecut trei milioane de kilometri in total, ceea ce inseamna ca un autoturism a parcurs aproape 200 de kilometri zilnic, in medie.

Premierul a precizat ca cele 66 de autoturisme deserveau cei 313 angajati ai Cancelariei. Boc a spus ca, potrivit datelor prezentate de noul sef al Cancelariei, Catalin Baba, aproape toti angajatii beneficiaza de telefoane mobile, costurile fiind suportate de institutie.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 18:18
Cuvinte cheie: Motreanu, Boc, masina, Guvern, campanie electorala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours