Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei, in locul lui Murgeanu

Mircea Raicu (PDL) a fost ales viceprimar al Capitalei in locul colegului sau de partid Razvan Murgeanu, miercuri, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Raicu a primit 39 de voturi pentru si 11 impotriva.

In varsta de 48 de ani, Mircea Raicu a intrat in CGMB in urma alegerilor locale din iunie 2008. In perioada 2005-2008, el a ocupat functia de director general al companiei de servicii de salubritate REBU, iar din 2008 este director al Imagine RMC CONS SRL, companie care ofera servicii de consultanta pentru afaceri si management.

Contracandidatul lui Mircea Raicu pentru fotoliul de viceprimar a fost consilierul liberal Dan Meran. In CGMB, in locul lui Murgeanu a intrat cunoscutul revolutionar Dumitru Dinca.

Razvan Murgeanu a demisionat din functia de viceprimar pe 21 ianuarie, considerandu-se inutil in conditiile unei colaborari, practic, inexistente cu edilul-sef Sorin Oprescu. Murgeanu va ocupa functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, in care a fost numit, pe 10 ianuarie, de premierul Emil Boc.

Murgeanu a precizat ca in ultimele sapte luni s-a intalnit doar de patru ori cu Sorin Oprescu. "Nu a fost ceva personal intre noi doi, ci doar relatia de colaborare nu a functionat", a precizat Razvan Murgeanu, care a ales sa plece din primarie exact in ziua in care a implinit 50 de ani.

La momentul demisiei lui Murgeanu, consilierul PDL Mircea Raicu era creditat cu cele mai mari sanse de a ocupa locul ramas vacant.

Publicat Miercuri, 28 Ianuarie 2009 - 15:39
Cuvinte cheie: Mircea, Raicu, Viceprimar, Capitala, PDL, Razvan, Murgeanu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours