Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Mihailescu "prefera" investigatiile medicale in Austria in locul audierilor in Senat

Senatorul PSD Serban Mihailescu a prezentat o scrisoare presedintelui Senatului prin care solicita sa i se aprobe sa nu participe la sedinte in perioada 9-14 martie, din cauza unor investigatii medicale pe care trebuie sa le faca in Austria, exact in perioada in care era programata audierea sa.

 
"Prin prezenta, va rog sa aprobati ca in perioada 9-14 martie sa nu particip la sedintele Senatului, intrucat urmeaza sa fac o serie de investigatii medicale in Austria", se arata in adresa transmisa, pe 5 martie, catre presedintele Senatului, citata de Newsin.

Atasat, senatorul PSD a transmis si din partea dr. med. univ. Michael Nicolae, de la Austria Medical Consulting, o scrisoare adresata lui Serban Mihailescu, datata 3 martie, prin care se arata urmatoarele: "Urmare a convorbirilor noastre anterioare, va aduc la cunostinta ca pentru efectuarea analizelor si investigatiilor necesare in afectiunea dvs este necesar sa fiti prezent la clinica de specialitate in perioada 9-14 martie".

Serban Mihailescu ar fi trebuit sa fie audiat marti, in cadrul Comisiei juridice, chemata sa dea un raport inaintea trimiterii in plen a cererii Parchetului General de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PSD.
Publicat Marti, 10 Martie 2009 - 12:12
Cuvinte cheie: mihailescu, senat | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours