Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Maria Petre nu poate candida ca independent pentru PE

Europarlamentarul Maria Petre nu a reusit sa stranga decat 72.000 de semnaturi de sustinere din cele 100.000 necesare depunerii candidaturii sale ca independent la alegerile pentru Parlamentul European, dupa ce a demisionat din PDL nemultumita fiind ca a fost plasata pe un loc neeligibil.

"Lucrurile nu stau cum mi-am dorit, am centralizat circa 72.000 de semnaturi si nu se mai poate face nimic. Mai sunt si acum oameni in strada care strang semnaturi, dar timpul a fost extraordinar de scurt", a declarat Maria Petre, potrivit Newsin.

Petre a apreciat legislatia electorala ca fiind aberanta din moment ce, pentru un independent, este necesar jumatate din numarul semnaturilor de sustinere care sunt suficiente pentru inscrierea unei liste de partid. Maria Petre a precizat ca isi va duce mandatul de europarlamentar pana la expirarea lui in iulie in calitate de independent si a spus ca este prematur sa spuna daca si in ce conditii va mai activa in politica.

Europarlamentarul Maria Petre a declarat ca a decis sa demisioneze din PDL si sa candideze din postura de independent la alegerile pentru PE, fiind nemultumita ca a fost repartizata pe un loc neeligibil pe lista partidului ,in pofida sustinerii a doua filiale si a Organizatiei de femei.
Publicat Joi, 9 Aprilie 2009 - 07:40
Cuvinte cheie: maria petre, candidatura PE, semnaturi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours