Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Liberalii contesta absenta de la dezbaterile pe buget a presedintilor celor doua Camere

Chestorul Camerei Deputatilor, liderul PNL Dan Motreanu, a atras atentia, in sedinta conducerii Parlamentului, ca ambii presedinti ai Camerelor sunt absenti de la dezbaterile pe buget, desi puterea invoca importanta adoptarii proiectului.

"Am constatat de trei zile ca presedintii celor doua Camere nici nu au calcat prin aceasta aula. Am vazut ca presedintii celor doua Camere au reusit sa mearga sa-si faca activitatile programate sau neprogramate in teritoriu si am inteles ca astazi, doamna presedinte era in campanie electorala in judetul Olt. Adica unii pot sa-si contramandeze programul, altii nu, altii pot sa mearga in teritoriu si sa faca campanie electorala si de aceea, vreau ca si in plenul Camerei Deputatilor sa invocati importanta acestor dezbateri si sa faceti un apel ca presedintii celor doua Camere sa fie prezenti la aceste lucrari, pentru ca nu este corect ca unii sa stea vineri, sambata si duminica, iar altii sa se plimbe prin teritoriu si sa faca campanie electorala", a subliniat Motreanu, citat de Newsin.

In replica, vicepresedintele Senatului, liderul PDL Anca Boagiu a afirmat ca liberalii, odata trecuti in opozitie, au devenit "lupii moralisti". Boagiu le-a solicitat colegilor adoptarea prelungirii programului de lucru pana duminica, astfel "continuand dezbaterile, care, daca vor fi sustinute de miile de amendamente cu care ne-am obisnuit deja in ultimele trei zile, de altfel de foarte buna calitate, "miliarde" se scrie "mild" si alte chestii de genul acesta - un metru liniar de asfalt costa cat un kilometru de autostrada, probabil ca nu vom mai termina pana la anul".

Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PNL Mihai Voicu, a tinut sa puncteze ca liberalii isi vor sustine, in continuare, amendamentele. "Va promitem ca nu boicotam sedinta, va promitem ca venim, va promitem ca ne sustinem in continuare amendamentele, asa cum am facut-o pana acum. Ceea ce spunea colegul meu, a spus un lucru foarte simplu citandu-l daca vreti pe domnul vicepresedinte Ioan Oltean, care a spus ca nici un fel de actiune din teritoriu nu este atat de importanta incat sa nu poata fi contramandata, si aceasta catre domnul deputat Marton Arpad. Noi incercam sa va spunem ca nici un fel de actiune din teritoriu a doamnei presedinte a Camerei Deputatilor nu poate fi atat de importanta incat sa nu poata fi contramandata", a comentat Voicu.
Publicat Vineri, 20 Februarie 2009 - 11:30
Cuvinte cheie: buget 2009, parlament, dezbatere, liberali, absente, presedintii camerelor, senat, camera deputatilor, dan motreanu, anca boagiu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours