Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

INSOMAR: Crin Antonescu, singurul politician care creste la capitolul "incredere"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este singurul lider politic care a inregistrat o crestere la capitolul "incredere" din luna ianuarie pana in martie, insa presedintele Traian Basescu se afla in continuare pe prima pozitie in acest top.

Potrivit unui sondaj INSOMAR, pe primul loc in ceea ce priveste increderea in politicieni se claseaza presedintele Traian Basescu cu 43%. Seful statului inregistreaza o scadere de 14,3% fata de inceputul lui 2009. Al doilea in topul preferintelor este in continuare primarul Capitalei, Sorin Oprescu, cu 36%, si el  in scadere, cu 13,8%. Pe locul al treilea se pozitioneaza Crin Antonescu, liderul PNL, fiind singurul politician aflat in crestere:  el este cotat cu 32%, cu 16 procente mai mult decat la inceputul anului.

Liberalul este urmat de Mircea Geoana cu 31%, mai putin cu 10 procente fata de ianuarie, urmat de premierul Emil Boc cu 28%, in scadere cu 21 de procente. De altfel, Boc este politicianul cu cea mai spectaculoasa scadere a increderii romanilor. In urma premierului, potrivit INSOMAR, se claseaza prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, cu 21%, mai putin cu 8 procente comparativ cu luna ianuarie, potrivit Newsin.

Sondajul INSOMAR, realizat pe un esantion de 2430 persoane, are o marja de eroare de plus/minus 2% si a fost realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.

Publicat Duminica, 12 Aprilie 2009 - 13:53
Cuvinte cheie: basescu, antonescu, oprescu, boc, stolojan, popularitate, insomar, sondaj | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours