Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Iliescu: Tara a avut de pierdut cu Basescu la Cotroceni

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca Traian Basescu n-a facut decat rau ca sef de stat si ca nu este omul de care sa aiba nevoie tara.

"Aprecierea lui Geoana e corecta, tara a avut de pierdut in acesti cinci ani de zile cu prezenta domnului Basescu la Cotroceni. El este un om conflictual, care n-a facut decat rau, n-a stiut sa convietuiasca cu proprii sai aliati si el a generat toata aceasta stare conflictuala. E un om al conflictului, nu stie sa traiasca, sa convietuiasca cu proprii sai consilieri, l-au parasit toti consilierii, nu e omul de care sa aiba nevoie tara, ca sa fie factor coagulant, al dialogului politic, al conlucrarii tuturor institutiilor statului si al dialogului cu societatea civila", a declarat fostul presedinte.

Iliescu i-a mai dat dreptate presedintelui PSD care spusese ca de cele mai multe ori conlucrarea cu PDL este dificila. "Este un Guvern realizat pe o conventie civila intre doua partide, o conventie politica, dar care are limitele ei, pentru ca sunt doua partide cu profile diferite care s-au aflat pe alte metereze. Dar in acelasi timp este si raspunderea fata de tara ca este un moment dificil si trebuie sa gaseasca acele puncte de contact ca Guvernul sa mearga", a mai adaugat liderul social-democrat, citat de Newsin.
Publicat Luni, 16 Martie 2009 - 12:37
Cuvinte cheie: iliescu, geoana, basescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours