Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Grigore Pop (Cartel Alfa Cluj) si-a depus candidatura la Primaria Cluj-Napoca

Presedintele Cartel Alfa Cluj, Grigore Pop, si-a depus candidatura la Primaria Cluj-Napoca luni noaptea, cu cateva minute iniante de miezul noptii, cand termenul expira. Grigore Pop candideaza ca independent pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, ramas vacant in urma demisiei premierului Emil Boc

Presedintele Biroului Electoral Municipal Cluj-Napoca, judecatorul Emil Belean, a declarat, luni noaptea, pentru NewsIn, ca Pop a reusit sa stranga semnaturile necesare pentru a putea candida ca independent. "Domnul Pop a venit cu peste 5.000 de semnaturi. El avea nevoie de 4.831 de semnaturi pentru a i se accepta candidatura", a afirmat judecatorul.

Potrivit acestuia, deciziile de acceptare a candidaturilor vor fi afisate marti pentru cei care si-au depus dosarele luni la BEM Cluj-Napoca, adica Gergely Balazs din partea PCM, Laszlo Csaba din partea Partidului Verde si Grigore Pop – independent. Deciziile pot fi contestate in 24 de ore de la afisare.

La BEM Cluj-Napoca si-au mai depus candidatura pentru functia de primaral municipiului primarul interimar Sorin Apostu (PD-L), presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, generalul in rezerva Teodor Pop-Puscas (PSD), Calin Oancea (PNTCD), Gheorghe Oros (PAS) si pictorul in scaun cu rotile Gheorghe Astilean (PNG-CD).

Publicat Marti, 27 Ianuarie 2009 - 10:31
Cuvinte cheie: Grigore, Pop, Cluj, Cartel, Alfa, candidat, primarie, Boc | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours