Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Grigore Pop, candidat independent la Primaria Cluj-Napoca, va cheltui 10.000 de euro pentru campanie

Candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca, presedintele Cartel Afla Cluj, Grigore Pop, a anuntat, luni, ca are pentru campanie un "buget de criza", de aproximativ 10.000 de euro, la care el personal a contribuit cu 15.000 de lei.

Presedintele Cartel Alfa Cluj a spus ca suma pe care a donat-o a reusit s-o economiseasca din salariul sau de circa 900 de euro pe luna. Pop a mai anuntat ca staff-ul sau de campanie va fi compus din sindicalisti, care nu vor fi platiti, gestul lor fiind explicat prin „solidaritate sindicala”.

El a adaugat ca va distribui in campanie pungi biodegradabile. “Am comandat 15.000 de pungi biodegradabile care vor fi inscriptionate cu sloganul „Eu votez independentul”. Aceste pungi vor fi distribuite in marile piete agroaliementare ale Clujului pentru ca se poate transporta cu ele circa 15 kg de marfa si, sigur, dupa parerea nostra va fi un mijloc de campanie electorala mult mai eficient.”, a afirmat Pop in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a mai spus ca a ales pungile biodegradabile pentru ca este preocupat de protectia mediului.

Sloganul de campanie a lui Grigore Pop este „Votati omul, nu partidul” si mesajul lui este adresat celor care s-au saturat de „promisiunile neonorate” ale partidelor politice. Alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca vor avea loc in data de 15 februarie, iar campania electorala se incheie pe 14 februrie la ora 07.00 dimineata.

Publicat Luni, 2 Februarie 2009 - 15:23
Cuvinte cheie: Grigore, Pop, Cluj, Cartel, Alfa, candidat, primarie, Boc | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours